Ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή την άνοδο της θερμοκρασίας έβαλε τα καλοκαιρινά του, ανέβηκε στη βέσπα του και πήγε στο Κολωνάκι βόλτα.

Ο φωτογραφικός μας φακός ήταν εκεί και τον απαθανάτισε να βολτάρει με το μηχανάκι του. Ο  λόγος για τον Μάνο Γαβρά που εθεάθη στο κέντρο του Κολωνακίου ντυμένος σπορ να κάνει τις βόλτες με τη βέσπα του.

Στο παρελθόν είχε πει για τις δουλειές που επιλέγει να κάνει: «Ποτέ δεν κάνω μια δουλειά επειδή έτσι έχει… κάτσει. Κάθε ρόλο τον ερμηνεύω για κάποιον λόγο και από ένα σημείο και μετά φυσικά λειτουργείς ανάλογα με το τι είσαι στην αγορά. Μου αρέσει, όμως, να τσαλακώνομαι και να βλέπω τον εαυτό μου σε διαφορετικούς ρόλους. Από κωμωδία μέχρι κλασικό θέατρο. Αυτό έχει δώσει και το στίγμα μου, με αποτέλεσμα να έχω πολλές και διαφορετικές προτάσεις. Η κωμωδία, ωστόσο, απαιτεί ένα πιο ειδικό παίξιμο. Ένας κωμικός ηθοποιός μπορεί να παίξει και ένα καλό δράμα. Δεν έχουν όλοι οι ηθοποιοί το κωμικό στοιχείο μέσα τους και φυσικά σε τέτοιου είδους ρόλους πρέπει να βρίσκεις τα όρια σου, ώστε να μην γίνεις καρικατούρα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr