Η Έλενα Κρεμλίδου πέρασε δύσκολες στιγμές καθώς άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητό της για να τη κλέψουν. Η γνωστή influencer φανερά ταραγμένη πόσταρε βίντεο στο instagram λέγοντας τι της συνέβη.

«Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα συμπαράστασης. Δυστυχώς δεν είμαι σε κατάσταση να απαντήσω ούτε στο Instagram ούτε στους δημοσιογράφους. Από το σοκ, την πίεση και κάποια άλλα προσωπικά μου θέματα δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ σχεδόν καθόλου από χθες και έχω τρομερές ζαλάδες και ανακατωσούρες. Επίσης χθες μετά την αναμνηστική δόση έχω ανεβάσει 38 πυρετό, πονάω σε όλο μου το σώμα και δεν έχω αντοχές ούτε να κάνω κάτι ούτε να φάω. Έγινε χθες στο Χαλάνδρι στον παράδρομο λεωφόρο Κηφισίας μέρα μεσημέρι. Και για όσους ρωτάνε αν μου κλέψανε κάτι αξίας, ευτυχώς όχι κάτι τρομερής αξίας.

Μια ξεχασμένη τσάντα που ευτυχώς το μόνο που είχε μέσα ήταν ένα ring light και ένα πολύ αγαπημένο μπουφάν. Ευτυχώς ούτε εγώ έπαθα κακό ούτε πληγώθηκα οικονομικά και με απώλεια σημαντικών χαρτιών. Πάνω απ’ όλα η υγεία. Συγγνώμη για το χθεσινό ξέσπασμα αλλά δεν ήλεγχα τον εαυτό μου. Επίσης έχω κατανόηση για τους δράστες και τα κίνητρα που τους ώθησαν σε μια τέτοια κίνηση και εύχομαι από ψυχής να βρουν μέσα από την αγάπη το φως που τους λείπει».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr