«Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο» λέει μια παροιμία που φαίνεται ότι ταιριάζει «γάντι» στην περίπτωση του πλήθους που συγκεντρώθηκε πρόσφατα στην Ομόνοια για να απολαύσει live το fashion show που πραγματοποίησε ο Βασίλειος Κωστέτσος στην ιστορική πλατεία του κέντρου της Αθήνας.

Δεκάδες μετανάστες που -σύμφωνα με την αλησμόνητη ατάκα της πρώην υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασίας Χριστοδουλοπούλου- «λιάζονται» στο εν λόγω σημείο της πρωτεύουσας παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον γνωστά μοντέλα, όπως η Βικτώρια Καρύδα και η Σταρ Ελλάς 2021 Αννα Παυλίδου, να δείχνουν τις νέες δημιουργίες του διεθνούς φήμης Έλληνα designer από τη φθινοπωρινή και χειμωνιάτικη συλλογή του «Apeiron».

8400 VIKTORIA KARIDA 20122021
Η Βικτώρια Καρύδα

8543 ANA PAVLIDOY 20122021
Η Αννα Παυλίδου

Μπορεί οι πιστοί στον Αλλάχ να μην επιτρέπουν στις γυναίκες τους να κυκλοφορούν δημόσια χωρίς μπούργκα, ωστόσο με το που είδαν τα μοντέλα του Βασίλειου Κωστέτσου άρχισαν τα «αχ!» και «βαχ!». Δεν ήταν λίγοι, μάλιστα, εκείνοι που σήκωσαν τα κινητά τους καταγράφοντας τις καλλονές του show, ειδικά εκείνες που ήταν πιο sexy ντυμένες!

8240 20122021 2
Μετανάστες παρακολουθούν και τραβάνε βίντεο από την επίδειξη

Σύμφωνα με το σκεπτικό του ευρηματικού σχεδιαστή, ο οποίος αφιέρωσε την επίδειξή του στην ομορφιά, στη μόδα, στην αγάπη, στην αιώνια ζωή, που ανακυκλώνονται και δεν έχουν τέλος, η πλατεία Ομονοίας ήταν το ιδανικό location για να παρουσιάσει τη νέα του συλλογή ρούχων. Κι αυτό διότι ο τεράστιος κύκλος της ιστορικής πλατείας, με το νερό που ασταμάτητα αναβλύζει από το σιντριβάνι, συμβολίζει την αιωνιότητα που δεν έχει τέλος. Τέλος δεν είχαν όμως και οι ζητωκραυγές από τους μετανάστες καθ’ όλη τη διάρκεια του show.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr