Τη Σμαράγδα Καλημούκου την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά του Mega «Λατρεμένοι μου γείτονες», όπου υποδυόταν τη Λίζα. Από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και πλέον δεν είναι ηθοποιός αλλά… plus size modeling.

«Έχουν περάσει 13 χρόνια από τη σειρά και μπορεί να φοράω μάσκα και γυαλιά και να με αναγνωρίζουν από τη φωνή. Μου κάνει εντύπωση και με ρωτάνε και πολύ μικρότερες ηλικίες που προφανώς το ξέρουν από τις επαναλήψεις. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό, αν και ντρέπομαι γενικά. Είμαι λίγο ντροπαλή», τόνισε η Σμαράγδα Καλημούκου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Pop up», και πρόσθεσε:

«Πλέον είμαι brand ambassador σε μια εταιρεία με plus size ρούχα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό. Αγαπάμε και αναδεικνύουμε τις γυναικείες καμπύλες.

Δεν έχω δεχτεί ποτέ αρνητικά σχόλια για το σώμα μου, ή τουλάχιστον δεν το έχω αντιληφθεί. Δυστυχώς είχα την άτυχη στιγμή στη ζωή μου, να χάσω τη μητέρα μου και τότε έβαλα κιλά, αλλά βγήκα πιο δυνατή. Με βοήθησε πάρα πολύ η δουλειά μου, οπότε είμαι εδώ και συνεχίζω».

screen-16.22.10[06.07.2021]

Πηγή: patrastimes.gr