Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του διανύουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου καθώς περιμένουν το πρώτο της το παιδί.

2801 KOYTSOPOYLOS MIXALOPOYLOY 16062021.JPG

Ο σεφ και η ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega Καλημέρα» η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί με τον ερχομό του μωρού τους. Είναι μαζί δύο χρόνια και συνεργάζονται και στο ραδιόφωνο.

0347 LEONIDAS KOYTSOPOYLOS XRISA MIXALOPOYLOY 9112021

«Το να είσαι με έναν άνθρωπο πολύ γνωστό και αγαπητό στον κόσμο προσελκύει αναπόφευκτα κάποιο ενδιαφέρον- και μια χαρά είναι αυτό. Δεν είναι όμως ζητούμενο. Δεν σημαίνει κάτι στην πραγματικότητα, στη ζωή μου. Πιστεύω, πάντως, πως έχω καταφέρει να υπάρχει ισορροπία. Για μας είναι κάτι πολύ χαλαρό.

0343 LEONIDAS KOYTSOPOYLOS XRISA MIXALOPOYLOY 9112021

Δεν το σκεφτόμαστε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Επιπλέον, εγώ είμαι επιφυλακτική με όλα αυτά τα ινσταγκραμικά ζευγάρια, διότι σήμερα είσαι με κάποιον και αύριο δεν είσαι. Δεν χρειάζεται να βγαίνουν τα πάντα προς τα έξω. Καλό είναι να κρατάμε στιγμές μας για μας, που μπορεί να είναι το ευτυχισμένο παρόν μας ή να γίνουν μια ανάμνηση στο μέλλον», είχε πει σε συνέντευξή της η ηθοποιός.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr