Εβαλε στην άκρη τη δουλειά της ως τραγουδίστρια, θέτοντας σε προτεραιότητα τον άντρα της ζωής της. Στις 14 Φεβρουαρίου του 2016 η Ειρήνη Μερκούρη παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο στην Ιερά Μονή Ταξιάρχη Μανταμάδου, στη Λέσβο, βάζοντας έτσι τα θεμέλια για τη δημιουργία μιας ευτυχισμένης οικογένειας.

Σήμερα, περίπου πέντε χρόνια μετά, η «Espresso» φέρνει στο φως της δημοσιότητας την αποκλειστική είδηση της εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας! Κάπως έτσι η ευτυχία του ζευγαριού αναμένεται να ολοκληρωθεί σε μερικούς μήνες, όταν θα υποδεχτεί τον καρπό του γάμου του. Οπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, η αγαπημένη τραγουδίστρια με τις μεγάλες επιτυχίες, που άφησε τις πίστες και τη δισκογραφία, αν και βρισκόταν ακόμη στο pick της καριέρας της, αισθάνεται ευλογημένη που θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καθώς θεωρεί ότι ο προορισμός της γυναίκας είναι ακριβώς αυτός: Να γίνει μάνα!

Ιδιαίτερα χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη είναι φυσικά και ο Γιάννης Κουτσόπουλος, ο οποίος προσέχει την αγαπημένη του σαν τα μάτια του.Το ζευγάρι κρατά πολύ χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, καθώς ο γιατρός της καρδιάς της Ειρήνης δεν αγαπά καθόλου τη δημοσιότητα, γεγονός που εκείνη αντιμετωπίζει με σεβασμό.

Η γνωριμία τους

Μιλώντας για τον αγαπημένο της σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της πριν από μερικά χρόνια, η Ειρήνη Μερκούρη είχε αποκαλύψει πως γνωρίστηκαν όταν είχε πάει στο ιατρείο του μαζί με την αδελφή της, προκειμένου η τελευταία να κάνει κάποιες εξετάσεις. Εκείνος τη φλέρταρε διακριτικά και η τραγουδίστρια κολακεύτηκε, αλλά δεν του το έδειξε. Λίγες ημέρες μετά ο Γιάννης τής έστειλε μήνυμα ζητώντας της να βγουν, αλλά η Ειρήνη δεν ανταποκρίθηκε αμέσως. Ο γιατρός επέμεινε και η τραγουδίστρια έπειτα από αρκετό καιρό υπέκυψε τελικά στο φλερτ του. Ακολούθησε ο γάμος τους στη Λέσβο και από τότε ζουν στη Βούλα, κρατώντας την καθημερινότητά τους μακριά από τα φλας των φωτογράφων.

Πηγή: espressonews.gr