Στο φύλλο της περασμένης Δευτέρας γράφαμε για τα «σύννεφα» στην επαγγελματική σχέση της Ελεονώρας Μελέτη και του Νίκου Μάνεση, καθώς και για το περίεργο κλίμα που επικρατεί στην εκπομπή του Alpha «Ωρα για Μελέτη» όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης και το κόνσεπτ της.

Λίγες ώρες αργότερα η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία και απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών φίλων της στον λογαριασμό της στο Instagram για όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από το πλατό!

Κάποιες φορές η Μελέτη απαντούσε με ειρωνικό τρόπο στους ακολούθους της και κάποιες άλλες πέταγε τις μπηχτές της για το κόνσεπτ που έχει κληθεί να υπηρετήσει στην πρωινή εκπομπή! Μέσα σε όλα αυτά δεν έκρυψε και τον διακαή πόθο της να επιστρέψει στη βραδινή ζώνη! Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως τα «Μεσάνυχτα» πέρσι δεν τα πήγαιναν και άσχημα στη μάχη της τηλεθέασης, με την ίδια να έχει έναν ρόλο που της ταίριαζε, όπως άφησε να εννοηθεί και στον διαδικτυακό διάλογο με τους followers.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Μελέτη, μέσα από την εκπομπή της στον Δρόμο 89.8, είπε πως δεν έχει λόγο να παραιτηθεί για κάτι που δεν είναι δική της ευθύνη, ρίχνοντας ουσιαστικά το μπαλάκι στον Νίκο Μάνεση. «Είμαι σκυλί μαύρο του πολέμου, δεν παραιτούμαι ποτέ! Ειδικά όταν δεν έχω ευθύνη. Λένε ότι την Παρασκευή παραιτήθηκα. Ούτε καν. Ούτε καν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Αλλά δεν θα το έκανα ποτέ, δεν θα άφηνα ποτέ μια μάχη. Είμαι της άποψης πως δεν παραιτείσαι, δίνεις τη μάχη σου είτε με νίκη είτε με ήττα.

Δεν είναι και κακό να χάνεις μερικές φορές, ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο, για τη θεματολογία. Εκεί είναι που δεν παραιτείσαι. Θα παραιτηθείς για κάτι που δεν έχεις ευθύνη;» είπε χαρακτηριστικά! Από την άλλη, ο Μάνεσης δεν άφησε τίποτε να πέσει κάτω και, συνομιλώντας με τον Χάρη Λεμπιδάκη, «άδειασε» τη Μελέτη!

«Εδώ και τρεις εβδομάδες δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Ελεονώρας. Δεν συμμετέχω στις συσκέψεις και δηλώνω άγνοια των θεμάτων που προβάλλονται. Η Ελεονώρα και η ομάδα της έχουν την πλήρη ευθύνη» ανέφερε και συνέχισε: «Σύμφωνα με τη διοίκηση του Alpha, η Ελεονώρα αυτοπροτάθηκε για την πρωινή ζώνη και ήθελε να κάνει infotainmet. H διοίκηση μου ζήτησε να σχεδιάσω μια εκπομπή κατά τα πρότυπα του Σαββατοκύριακου, και η Ελεονώρα δήλωνε ενθουσιασμένη. Επί δύο εβδομάδες ήμουν πάνω από την εκπομπή σε στούντιο και κοντρόλ, όμως μετά τη μεταστροφή της Ελεονώρας ότι δεν θέλει αυτό το κόνσεπτ, διακριτικά απομακρύνθηκα».

Πηγή: espressonews.gr