Ο Νίκος Μάνεσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή «Direct» και φάνηκε να μην τον σταματά τίποτα καθώς σχολίασε τα πάντα. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή. Στη συνέχεια έκπληξη αποτέλεσε για τον δημοσιογράφο το γεγονός ότι εμφανίστηκε ζωντανά στην συνέντευξη, η σύζυγος του Φαίη Μαυραγάνη και μίλησε για την  σχέση τους και για το πόσο εύκολο ή όχι είναι να συνυπάρχουν κάτω από την ίδια στέγη οι απαιτήσεις του επαγγέλματός τους.

«Νομίζω ότι μόνο επειδή κάνουμε την ίδια δουλειά τα βολεύουμε στην καθημερινότητα, αλλιώς δεν θα τα βολεύαμε. Ένας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει σαν ναυτικός κάνοντας το 60′ Ελλάδα έξι χρόνια, αν είχε μια γυναίκα που έκανε μια άλλη δουλειά, δεν θα μπορούσε εύκολα να τον καταλάβει. Ή ένας άντρας που έχει μια γυναίκα που ξυπνάει κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 4 και φεύγει από το σπίτι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το καταλάβει. Άρα, μια χαρά, την ίδια δουλειά κάνουμε για να συνεννοούμαστε σε όλα αυτά τα περίεργα για τους πολλούς», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Μαυραγάνη.

Στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: «Με όλες τις έννοιες τον θαυμάζω. Θεωρώ ότι ο Νίκος είναι υπόδειγμα συζύγου, επαγγελματία, ανθρώπου. Καθαρός, δίκαιος, τίμιος, δυναμικός και μπορώ να μιλάω άλλη τόση ώρα για τα καλά του Νίκου»

Πηγή: espressonews.gr