Το overdose που τον έφερε μια ανάσα από τον θάνατο ήταν συνωμοσία ιδιοκτήτη οίκου ανοχής για να τον βγάλει από τη μέση, σύμφωνα με τον πιο ηχηρό από τους εκρηκτικούς ισχυρισμούς του Λαμάρ Οντομ στο πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ «Λαμάρ Οντον: Σεξ, ναρκωτικά και Καρντάσιαν» για την άσωτη ζωή του, στην οποία κυριαρχούσαν η κοκαΐνη και το σεξ με άγνωστες γυναίκες.

lamar khloi
Ο Λαμάρ Οντομ με την Κλόε Καρντάσιαν

Ο δύο φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ, σύμφωνα με τη «Sun», δήλωσε σίγουρος ότι πίσω από το διαβόητο overdose που έπαθε στον οίκο ανοχής της Νεβάδα The Love Ranch κρύβεται ο ιδιοκτήτης του Ντένις Χοφ, ο οποίος ήθελε να τον σκοτώσει.

Ο Οντομ υποστήριξε ότι εκείνη τη βραδιά του 2015, όταν βρισκόταν στο κρεβάτι δωματίου με πόρνες, δεν έκανε χρήση ναρκωτικών.

Οταν όμως μεταφέρθηκε σε κώμα στο νοσοκομείο έπειτα από 12 εγκεφαλικά και έξι εμφράγματα, οι γιατροί ανακάλυψαν υπερβολικά μεγάλη δόση κοκαΐνης. Ο Οντόμ θεωρεί ότι του τα χορήγησε ο Χοφ για να τον σκοτώσει, αν και δεν ήταν σε θέση να πει για ποιον λόγο ήθελε να τον βγάλει από τη μέση. Πάταγο έκαναν και οι εκμυστηρεύσεις του για τις απιστίες που έκανε με άγνωστες γυναίκες όταν ήταν παντρεμένος με την Κλόε Καρντάσιαν.

Ο Οντομ, σύμφωνα με την «Daily Mail», ομολόγησε ότι το έσκαγε πίσω από την πλάτη της για να κάνει σεξ αλλά και χρήση κοκαΐνης με καλλονές που γνώριζε για πρώτη φορά.

lammar
Λαμάρ Οντομ

Το χειρότερο που έζησε η Κλόε, πάντα σύμφωνα με τον πρώην σύζυγό της, ήταν όταν μία από τις ερωμένες του της τηλεφώνησε σε έξαλλη κατάσταση για να της ζητήσει βοήθεια.

Η γυναίκα είχε πανικοβληθεί διότι ο Οντομ είχε πάρει τόσο πολλή κοκαΐνη που «τρελάθηκε» και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Παρά τα χίλια μύρια που έκανε στην Κλόε, ο Οντομ επέμεινε ότι θα κερδίσει ξανά την καρδιά της.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr