Την καλύτερη περίοδό της διανύει η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ σε προσωπικό επίπεδο και το βροντοφωνάζει.

Η 55χρονη ηθοποιός διατηρεί εδώ και τέσσερα χρόνια σχέση με τον ιστορικό τέχνης Ράι Νταγκ Χολμπόι και παραδέχεται ότι είναι τυχερή που τον γνώρισε.
Μιλώντας σε δημοσιογράφο της «Daily Mail», η Κάρτερ είπε ότι είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή, όμως δεν βιάζεται να προχωρήσει σε γάμο με τον σύντροφό της. «Άλλωστε, δεν παντρεύτηκα ούτε την πρώτη φορά» είπε, αναφερόμενη στη μακροχρόνια σχέση της με τον σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον.

Οι δυο τους υπήρξαν σύντροφοι επί 13 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων απέκτησαν δύο παιδιά, αλλά έμεναν σε διαφορετικά σπίτια που επικοινωνούσαν μεταξύ τους. Παρ’ όλα αυτά, πέρυσι η Κάρτερ έκανε το μεγάλο βήμα να συγκατοικήσει με τον νεαρό σύντροφό της. Η γνωριμία τους έγινε στον γάμο φιλικού ζευγαριού το 2018, τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό της Κάρτερ από τον Μπάρτον. «Ηταν εντελώς τυχαίο, παραλίγο να μην πάει κανένας μας, επομένως ήταν μια από εκείνες τις τυχαίες στιγμές που καθορίζουν πολλά. Ενα χαρούμενο ατύχημα» είχε πει τότε. Όσο για τη διαφορά ηλικίας τους, η ηθοποιός υποστηρίζει ότι ο σύντροφός της είναι «ώριμη ψυχή σε νεανικό σώμα», δηλαδή ό,τι ονειρεύεται μια γυναίκα.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr