Η Έλενα Μεταξά έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή «T-Live». Η τραγουδίστρια που παρέμεινε στον καλλιτεχνικό χώρο με το όνομα Αθηναΐς, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε στην επαγγελματική της πορεία, τα οποία την οδήγησαν στις κρίσεις πανικού με αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό της και να φτάσει 120 κιλά.

«Από την πολλή πίεση που είχα, άρχισαν να μουδιάζουν τα δάχτυλά μου, να μουδιάζει το χέρι μου, να μουδιάζει το πρόσωπό μου, η γλώσσα μου την ώρα που τραγουδούσα. Ξεκίνησα να κλείνομαι στο σπίτι, δεν πήγαινα πουθενά, δεν ήθελα να δω κανένα», είπε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έφτασα 120 κιλά, γιατί ήταν σαν να ήθελα να χτυπήσω την εμφάνισή μου. Με είχαν πείσει ότι δεν μπορούσα να εστιάσω στη φωνή μου, γιατί δεν είχα φωνή. Με είχαν κάνει να προβάλλω την εμφάνισή μου ως επί το πλείστον και να ασχοληθώ με το pop τραγούδι ενώ η φωνή μου δεν ήταν γι’ αυτό. Ένιωθα ότι η ικανοποίηση ήταν το να τρώω. Ουσιαστικά ήμουν άρρωστη, μόνο αυτό μπορώ να πω. Η βοήθεια ήρθε μετά από ένα τάμα που είχα κάνει. Ζήτησα φροντίδα και να κάνω αυτό που αγαπάω. Μετά από εκεί που γύρισα, ήρθαν όλα στην πόρτα μου».

Πηγή: espressonews.gr