Η Έλενα Ράπτη, εκτός από ωραία είναι και θρησκευόμενη αλλά και… φιλόσοφος της ζωής. Προτρέπει μάλιστα τον κόσμο που την ακολουθεί, και τους ψηφοφόρους της, να κάνουν τα εξής για να βρουν την ευτυχία:

«Κλείσε την τηλεόραση. Ασε το κινητό. Σήκω από τον καναπέ σου. ∆ιάβασε, άκου μουσική, περπάτα στη φύση, δες φίλους, φάε καλά, κοιμήσου… Βρες χρόνο μες στη μέρα για προσευχή και ησυχία. Θα συνεχίσεις να έχεις τα ίδια ακριβώς προβλήματα, θα πορεύεσαι όμως πιο εύκολα στον δρόμο».

Αυτό το κείμενο δεν είναι δικό της φυσικά, αλλά είναι παρμένο από τον «διαδικτυακό ψυχολόγο», τον e-psyxologos, πίσω από τον οποίο βρίσκεται ο ψυχολόγος Ελευθέριος Ελευθεριάδης από το Σιδηρόκαστρο. Αυτή τη σελίδα, ιντερνετικής ψυχολογικής τόνωσης, εμπιστεύεται πολύ συχνά πλέον η βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας ∆ημοκρατίας.

Ενθουσιασμένη δε από τα αποφθέγματα, τα προτείνει σχεδόν μέρα παρά μέρα
στους φίλους της, στο Instagram κυρίως. Ως φαίνεται, ταυτίζεται πολύ με τις σκέψεις τού εν λόγω ψυχολόγου αλλά και τις προτροπές του, με τις οποίες κάλλιστα μπορεί να τονώσει τους ανθρώπους που τον εμπιστεύονται.

Η Έλενα Ράπτη, μετά το διαζύγιο από τον Κίμωνα Μπάλα, αφοσιώθηκε περισσότερο στον εαυτό της και στην καλυτέρευσή του. Μέσα σε αυτό είναι η υγιής ψυχολογία, αλλά και η πνευματικότητα. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η όμορφη βουλευτής τα μυστικά της τα εμπιστεύεται μόνο στον ιερέα πνευματικό της.

«Τα προσωπικά μου λάθη τα καταθέτω μόνο στον πνευματικό μου και έτσι αναπαύομαι ψυχικά... Κανένας δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος κουβαλάει τον δικό του σταυρό. Επιλέγω να στέκομαι στα θετικά και να παίρνω δύναμη από αυτά. Και επιλέγω να μοιράζομαι δημόσια ό,τι είναι καλό και ευχάριστο», έλεγε πέρυσι σε συνέντευξή της στο «ΟΚ» η βουλευτής Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο αυτό, μοιράζεται και τα αποφθέγματα ζωής του e-ψυχολόγου της!

Πηγή: espressonews.gr