Στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο»  μίλησε η βουλευτής Θεσσαλονίκης, Έλενα Ράπτη.

«Είμαι ευγνώμων για τους γονείς μου. Μεγάλωσα με πάρα πολλή αγάπη και ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να αποτελέσω στήριγμα σε άλλα παιδιά που μπορεί να μη μεγάλωσαν ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον όπως εγώ» σημειώνει η Έλενα Ράπτη.

«Ο πατέρας μου είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Όσα έχω μάθει δίπλα του είναι πολύτιμα. Είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και ταυτόχρονα βαθύτατα πολιτικοποιημένος. Καθημερινά κουβεντιάζουμε για όλες τις πολιτικές εξελίξεις» εξομολογείται η Έλενα Ράπτη και συνεχίζει:

«Ο πατέρας μου ήταν αυτός που με στήριξε από τα πρώτα μου βήματα μέχρι σήμερα. Εκείνος μου έδωσε δύναμη να προχωρήσω σε ηλικία 22 ετών. Είναι “η ψυχή” του πολιτικού μου γραφείου. Ο πατέρας μου, η μητέρα μου και η αδελφή μου είναι το καταφύγιό μου».

Φύλακας άγγελός της, ωστόσο, δηλώνει πως είναι η μητέρα της Φωτεινή, που είναι σταθερά στο πλευρό της.

«Από την πρώτη μέρα που έβαλα υποψηφιότητα η μητέρα μου είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση. Δεν υπάρχει εκδήλωση στην οποία δεν έχει δώσει το “παρών”. Υπήρχαν φορές που πηγαίναμε οι δυο μας σε εκδηλώσεις, με τα μπανεράκια μας, τα DVD μας, στήναμε μόνες μας την εκδήλωση, η μαμά μου έβγαζε και τις φωτογραφίες για τα δελτία Τύπου. Στο τέλος μαζεύαμε και γυρνούσαμε σπίτι», λέει η Έλενα Ράπτη.

«Αν έχω στενοχωρήσει κάποιον άθελά μου, φροντίζω να ζητήσω συγγνώμη»

«Όταν κάνω λάθη κοιτάζω να τα διορθώσω. Αν, πάλι, έχω στενοχωρήσει κάποιον άθελά μου, φροντίζω να ζητήσω συγγνώμη και να επανορθώσω. Τα προσωπικά μου λάθη τα καταθέτω μόνο στον πνευματικό μου και έτσι αναπαύομαι ψυχικά» επισημαίνει η Έλενα Ράπτη και εξηγεί:

«Όλοι στη ζωή έχουμε και τις επιτυχίες μας και τις αποτυχίες μας. Πράγματα που κάνουμε σωστά, αλλά και πράγματα που κάνουμε λάθος. Κάπου τα καταφέρνουμε και κάπου παλεύουμε για να τα καταφέρουμε. Κάνω κάθε βράδυ τον απολογισμό της ημέρας που πέρασε. Και νιώθω μέσα μου καλά κάθε φορά που πιστεύω ότι κάνω το σωστό».

Η Έλενα Ράπτη απαντώντας στο αν είναι ευτυχισμένη με τη ζωή της και τις επιλογές της μέχρι σήμερα εξομολογείται:

«Κανένας δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος κουβαλάει τον δικό του σταυρό.

Επιλέγω να στέκομαι στα θετικά και να παίρνω δύναμη από αυτά. Και επιλέγω να μοιράζομαι δημόσια ό,τι είναι καλό και ευχάριστο. Ό,τι είναι στενόχωρο το κρύβω καλά μέσα μου και το κρατάω για μένα. Δεν το μοιράζομαι.

Θεωρώ ότι όλοι έχουμε ανάγκη από ένα χαμόγελο, μια αισιόδοξη σκέψη κι αυτό θέλω να προσφέρω στους άλλους: να παίρνουν, όσο γίνεται, δύναμη και κουράγιο από εμένα».

Πηγή: patrastimes.gr