Η Έλενα Τσαγκρινού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου-Κου». Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μίλησε για την συμμετοχή της στην Eurovision με την αποστολή της Κύπρου. Η ίδια μάλιστα αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που έχουν ακουστεί για το τραγούδι της.

«Από παιδάκι ήθελα να συμμετάσχω στη Eurovision. Ήρθε αυτή η χρονιά για εμένα και νιώθω πολύ ευγνώμων Αυτό που θα δείτε στη σκηνή θέλω να είναι από τις εμφανίσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Προετοιμάζομαι… Ο σκηνοθέτης μας είχε επιμεληθεί το act της Conchita», είπε η Έλενα Τσαγκρινού.

Στη συνέχεια σχετικά με τα αρνητικά σχόλια είπε: «Το τραγούδι μου δόθηκε μέσω της εταιρείας μου, οπότε δεν γνωρίζω τι άλλο θα μπορούσε να έχει γίνει διαφορετικά. Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα να αλλάξουν στίχοι ή ο τίτλος του τραγουδιού λόγω αντιδράσεων. Κάνουμε τέχνη, μουσική, τραγούδια, λέμε διάφορα στα τραγούδια, δεν με φοβίζει κάτι.»

Για τις δυσκολίες της χορογραφίας είπε: «Για να μάθω το χορευτικό, τα πόδια μου ήταν μωβ για δύο εβδομάδες. Έβαζα κρέμα και δεν έφευγε η μελανιά. 16 ώρες χορευτικό και χτύπησα και δύο φορές το κεφάλι μου, καρούμπαλα. Ήμουν καταχτυπημένη, αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε.»

Πηγή: espressonews.gr