Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ελένη Καρακάση στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

eleni karakasi kila

Μίλησε για την εμπειρία της με τις διατροφικές διαταραχές, για αυτό που την έσωσε, για την Ζέτα Δούκα και τις Άγριες Μέλισσες. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ήταν στα όρια της νευρικής ανορεξίας, έχει βλάψει πολύ τον εαυτό της αλλά την έσωσε ότι δεν μπορεί να προκαλέσει εμετό! Επίσης, αναφέρθηκε στην συνέντευξη της Ζέτας Δούκα που την συγκλόνισε και την έκανε να ανατριχιάσει.

1153 ELENI KARAKASI 26820

Τέλος, όσον αφορά την επαγγελματική της ζωή, βρίσκεται τρία χρόνια στις Άγριες Μέλισσες και το ήθελε τόσο πολύ που δέχτηκε χαμηλόμισθη αμοιβή τουλάχιστον για την αρχή.

«Είναι η τρίτη χρονιά στις Άγριες Μέλισσες και φέτος τελειώνει αυτό το όμορφο ταξίδι. Ήθελα πάρα πολύ να είμαι στις Άγριες Μέλισσες και γι’ αυτό δέχτηκα να αμείβομαι με λίγα χρήματα. Τη δεύτερη και την τρίτη χρονιά πήρα καλύτερα χρήματα. Μου ζητούσαν στο δρόμο να τους δώσω μαντζούνια, λόγω του ρόλου μου. Δεν είπα ποτέ πως θέλω να τα παρατήσω. Δεν έχω μείνει χωρίς δουλειά. Όταν δεν είχα το θέατρο, είχα το τραγούδι και μετά ήρθε και η τηλεόραση. Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε στη δουλειά. Ήταν σε ένα συγκρότημα και πήγα για να με ακούσουν. Πρώτα γίναμε φίλοι και μετά ήρθε το αίσθημα. Είμαστε μαζί 20 χρόνια».

ELENI KARAKASI1

Και πρόσθεσε: «Η συνέντευξη της Ζέτας Δούκα ήταν γροθιά στο στομάχι, ήταν μία συγκλονιστική στιγμή, το λέω και ανατριχιάζω. Ξέρω την Ζέτα, τι καλό παιδί και ντόμπρα είναι, ήξερα και τα περιστατικά όταν συνέβαιναν με τον σκηνοθέτη. Ήταν ακριβώς αυτό το συναίσθημα, αυτό που λες… το λέει».

Όσο για τα πρόβλημα με τη διατροφή της και τα κιλά αποκάλυψε:

«Ήμουν στα όρια της νευρικής ανορεξίας, σταμάτησα να τρώω. Έτρωγα μία ντομάτα και ένα αγγούρι, με έβλεπα στον καθρέφτη και με έβλεπα 100 κιλά. Έχω κάνει ότι κακό υπάρχει, με έσωσε ότι δεν μπορώ να προκαλέσω εμετό. Έπεσαν όλες μου οι βιταμίνες, δεν είχα περίοδο, έπεφταν τα μαλλιά μου. Κουνήθηκε το μυαλό μου και ισορρόπησα. Τώρα είμαι στην κλιμακτήριο και προσέχω».

Δείτε αναλυτικά την συνέντευξη εδώ:


Πηγή: espressonews.gr