«Γνώρισα κάποιους ανθρώπους μετά τον θάνατό του, αλλά δεν βρήκα όμως κάποιο σύντροφο που να αντέξει στο χρόνο, στη διάρκεια»

Η Ελένη Κρίτα σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της με το θέατρο αλλά και στη σχέση της με το Μίμη Χρυσομάλλη και στο πόσο της λείπει.

«Και στον εαυτό μου άργησα να αποδείξω ότι έκανα καλά να επιλέξω να γίνω ηθοποιός. Το θέατρο είναι μικρόβιο. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές στο θέατρο που σκεφτόμουν ότι έπρεπε να κάνω κάτι άλλο, όταν δεν είχα δουλειά ή περνούσαν κάποιοι μήνες χωρίς δουλειά έκανα μεταφράσεις και μεταγλωττίσεις. Ήταν μία διέξοδος, ένα χαρτζιλίκι αυτό. Τις προτάσεις μου της συζητούσα με τον Μίμη Χρυσομάλλη, πολλές δουλειές τις έκανα με την παρότρυνσή του».

Διαβάστε επίσης: Ελένη Κρίτα – «Έχω αναλάβει χρέη μαμάς γιατί η εγγονή μου έχασε νωρίς τη μητέρα της» (video)

Τον Μίμη Χρυσομάλλη γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Η Ζωή του Αττίκ». «Ενέδωσα στο φλερτ του Μίμη γιατί με διεκδίκησε έντονα. Μου λείπει το χιούμορ του, ήταν ένας άνθρωπος που με κράταγε από το χέρι. Γνώρισα κάποιους ανθρώπους μετά τον θάνατό του, αλλά δεν βρήκα όμως κάποιο σύντροφο που να αντέξει στο χρόνο, στη διάρκεια. Όταν έχεις ζήσει τόσα χρόνια με ένα άνθρωπο ίσως είναι δύσκολο», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr