Η Ελένη Τσολάκη πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης. Η γλυκιά παρουσιάστρια αποκάλυψε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή τους λόγους που αποφάσισε να απέχει από τα τηλεοπτικά πλατό την φετινή σεζόν.

«Αποφάσισα μετά από τα δύο τελευταία χρόνια ότι χρειαζόμουν λίγο το χρόνο μου. Είχα ανάγκη να κάνω δύο βήματα πίσω, να ξαναβρώ λίγο τις ισορροπίες μου και να βάλω και τις προτεραιότητές μου διαφορετικά. Όταν τα πράγματα τρέχουν μόνα τους, όταν είσαι μέσα στον αγώνα τον καθημερινό δεν μπορείς να δεις και να διαβάσεις τα πράγματα όπως πρέπει. Έτσι έρχεται κάποιες φορές το σύμπαν, η ζωή, σου χτυπάει ένα κουδουνάκι, εσύ που μεγαλώνεις και ωριμάζεις και βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά, που σου λέει κάτι μέσα σου ότι καλύτερα να κάνεις τώρα δυο βήματα πίσω για να αισθάνεσαι εσύ καλά και λίγο γυρίζεις και στον εαυτό σου.

Είναι και η εποχή τέτοια, με όλα αυτά που περνάμε ότι είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας να κάνουμε μια εσωτερική διαδρομή με τον εαυτό μας και να βρούμε πάλι λίγο τα πατήματά μας γιατί είναι μια εποχή πάρα πολύ μεγάλης αλλαγής. Μου λείπει πάρα πολύ η καθημερινότητα αυτή, η δημιουργία που ένιωθα μέσα από αυτό. Ότι έκανα, το έχω χαρεί πάρα πολύ. Και ότι επέλεξα να κάνω μέχρι σήμερα, ήταν πράγματα που με εξέφραζαν, οπότε δεν μπορώ να σου απορρίψω κάτι», είπε η Ελένη Τσολάκη.

Πηγή: espressonews.gr