Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, με αφορμή την θεατρική παράταση που συμμετέχει «Η τρελή του Σαγιό», έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

eli

Η γνωστή ηθοποιός, εκτός των άλλων μίλησε για τον ρόλο της στην παράσταση: «Στην τρελή του Σαγιό την στιγμή που νομίζω ότι τους έχω εξολοθρεύσει ξαναεμφανίζονται. Η διάθεση μου είναι προς το φως. Αυτό ενστερνίζομαι στη ζωή μου ακόμα κι όταν είμαι πεσμένη. Το κοινό μου με τον ρολό μου στην τρελή του Σαγιό είναι η ανάγκη να βλέπω το καλό στο κακό. Δεν μου είναι εύκολος ο ρόλος στην «Τρελή στου Σαγιό» γιατί έχει μια παιδικότητα που εμένα δεν είναι χαρακτηριστικό μου».

elisa

Στην συνέχεια η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αναφέρθηκε στα γεγονότα των ημερών με τους αγώνες των ηθοποιών για το προεδρικό διάταγμα αλλά και πόσο την βοήθησε η υποκριτική. «Όλα όσα γίνονται γύρω μας μπορούν να με κάνουν να χάσω την αισιοδοξία μου επειδή δεν έχουμε δύναμη να κάνουμε τίποτα. Κάνουμε έναν αγώνα με τις καταλήψεις των ηθοποιών. Θα δούμε τι θα κερδίσουμε. Το ότι υπάρχει γνώση με οδηγεί στο φως. Όσο έχω δύναμη δεν μπορεί να μου κάνει κάνεις κάτι. Είμαι βέβαιη ότι έχω ξανασυναντηθεί με κάποια πράγματα.

elisav

Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν ενσαρκώσεις για να το πιστέψεις. Κάνοντας διδασκαλίες για τους συμπαντικούς νομούς πήρα όλες τις απαντήσεις. Η τέχνη και το θέατρο ήταν ο δρόμος μου. Δεν ήμουν όμως από τα κορίτσια που κάθονται στον καθρέφτη και κάνουν σόου. Μου αρέσει να γελάνε οι άνθρωποι γι’ αυτό και η ζωή με οδήγησε στην κωμωδία παρόλο που έλεγα ότι είμαι δραματική ηθοποιός. Έχασα μικρή τον μπαμπά μου και μεγαλώσαμε δύσκολα γι’ αυτό και ήθελα να βλέπω τους ανθρώπους χαρούμενους. Δεν με φοβίζει η έκθεση. Αλλά τα social media με τρομάζουν. Δίνεις μια συνέντευξη και απομονώνουν μια πρόταση και σε κρίνουν γι’ αυτή χωρίς να έχουν δει πως έχεις φτάσει σε αυτό το συμπέρασμα. Δεν μπαίνω να δω τι μου γράφουν και να απαντήσω».

elisava

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε επίσης για την κόρης της Μαρία Χάνου: «Λένε ότι δεν μπορείς να αποφύγεις ως μαμά να γίνεις σαν τη μαμά σου. Νομίζω ότι κάποια χαρακτηριστικά είναι πολύ βαθιά. Όταν κάνω φάουλ ως μαμά το καταλαβαίνω αμέσως και η Μαρία θα μου πει “ρε μαμά”. Το λάθος είναι να νομίζεις ότι παιδί σου είναι πάντα το μωρό σου. Η Μαρία δεν ήθελε να παίξουμε μαζί, άλλα τώρα νομίζω ότι θα ήθελε και η ίδια. Με μεγάλη χαρά θα έπαιζα με την κόρη μου. Μ’ αρέσει που προσεγγίζει κάτι με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ότι εγώ».

kori

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο τέλος ανέφερε: «Στην χαρτοπαιξία νιώθω πιο πολύ ο εαυτός μου. Παίζω με φίλους και γελάμε, βριζόμαστε, μαλώνουμε και δεν σκέφτομαι τίποτα. Με τους φίλους μου είμαι ο εαυτός μου. Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι στην ανθρωπότητα θα ήταν ο φθόνος. Να είμαστε χαρούμενοι όταν ο άλλος έχει φτιάξει τη ζωή του. Θα ήθελα στον κόσμο να υπάρχει χαρά. Ό,τι σου δίνει χαρά πήγαινε. Ονειρεύομαι καλές συνεργασίες αν παίξω κάποια πράγματα ακόμα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr