Ευτυχισμένες στιγμές για τον Λάμπρο Καλφούντζο, τον 40χρονο Έλληνα ηθοποιό, ο οποίος ζει στο Λονδίνο και έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του Χόλιγουντ, αφού παντρεύτηκε την αγαπημένη του.

Ο άνθρωπος, που έφυγε από τη Λάρισα για να κυνηγήσει το όνειρό του, ένωσε την ζωή του με την σύντροφό του από την Βραζιλία και μοιράστηκε μία από τις πιο ευτυχισμένες του στιγμές στο Facebook. Στην ανάρτησή του, μάλιστα, γράφει: #Ελλάδα #Βραζιλία.

fb

Ο Λάμπρος Καλφούντζος στα 40 του χρόνια έχει καταφέρει να ζήσει το «αμερικάνικο όνειρο», αφού μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του αρχικά στο Πανεπιστήμιο του Staffordshire και έπειτα στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield, όπου σπούδασε ψηφιακό σχέδιο, αφιερώθηκε στο καλλιτεχνικό πάθος, που είχε από μικρός, την υποκριτική.

Κατάφερε να ξεχωρίσει στο πλευρό του Τομ Κρουζ στην ταινία «Επικίνδυνες Αποστολές»
, ενώ άλλες ταινίες, όπως τα «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται» με τον Τζόνι Ντεπ, ο «Τζέισον Μπορν» με τον Ματ Ντέιμον και ο «Φόνος στο Όριεντ Εξπρές» με τον Κένεθ Μπράνα και τη Μισέλ Φάιφερ είναι μερικές ακόμα αξιοσημείωτες προσθήκες στο βιογραφικό του.

Ήρθε ο καιρός, λοιπόν, μετά τις τόσες επαγγελματικές επιτυχίες, να αφιερώσει λίγο χρόνο και στην προσωπική του ζωή.

Πηγή: patrastimes.gr