Σε μία απίστευτη αποκάλυψη για την περίοδο που έμεινε χωρίς δουλειά προέβη η ηθοποιός Άννα Φόνσου.

Μιλώντας στην εκπομπή « Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 επεσήμανε: «Μου έχει τύχει να μην έχω δουλειά, μου έκαναν κάτι προτάσεις που δεν μου άρεσαν και πήγα και φύλαγα γάτες».

«Μια κυρία έφευγε ταξίδι και είχε 5-6 γάτες και μου λέει μήπως ξέρεις καμιά κοπέλα να της δίνω κάποια λεφτά τον μήνα να της ταΐζω τις γάτες και της λέω εγώ» πρόσθεσε.

«Δεν το πίστεψε η γυναίκα και το έκανα δύο χρόνια. Και αν μου ξανατύχει θα το κάνω», είπε η Άννα Φόνσου.

Η ηθοποιός ερωτήθηκε για το πως ήταν για αυτή το διάστημα της καραντίνας επισημαίνοντας ότι δεν πέρασε καλά αλλά έβλεπε πολλή τηλεόραση. Όπως μάλιστα εξήγησε βλέπει Survivor και της αρέσει γιατί ήταν αθλήτρια ενώ σχολίασε τους παίκτες υπογραμμίζοντας πως «ο Τριαντάφυλλος δεν αγωνιζόταν πολύ. Έκανε όμως άλλα πράγματα, δεν τους είπε πως είναι η Κομανέτσι σε άνδρα». «Δεν βλέπω MasterChef δεν έχω μαγειρέψει ποτέ στη ζωή μου» συμπλήρωσε.

Μίλησε επίσης για τον μεγάλο της καημό που ήταν η Επίδαυρος και δεν κατάφερε να παίζει. «Στην Επίδαυρο δεν έχω παίξει τόσα χρόνια, τώρα θα παίξω; Το προσπάθησα τόσο. Είχα πει στον Ευαγγελάτο να με βάλει στον χορό έστω και με μουτσούνα, αν τους θίγω να φαίνομαι. Στο Εθνικό Θέατρο έχω κάνει τόσες αιτήσεις και μου είπαν μην κάνετε άλλη, έχουμε τις περσινές», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Πηγή: patrastimes.gr