Καλεσμένη στην εκπομπή «Dot.» βρέθηκε η Έλντα Πανοπούλου, η οποία διηγήθηκε απολαυστικές ιστορίες με τη Ρένα Βλαχοπούλου και εξήγησε τι θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τα παιδιά που βγαίνουν από τις δραματικές σχολές, ώστε να μην πέσουν θύματα κακοποιητικών συμπεριφορών.

«Το επάγγελμα του ηθοποιού χρειάζεται αυταπάρνηση» δήλωσε. «Μπορεί πολλοί να ξεκινούν με στόχο τη δόξα και τη φήμη, αλλά ο πραγματικός ρόλος του ηθοποιού είναι η παρηγοριά στο κοινό που τον εμπιστεύεται ειδικά στις δύσκολες στιγμές για να ξεχαστεί. Στην ασέλγεια δεν βάζω αστερίσκο. Εάν συλληφθείς και ασελγείς ακόμα και με τα μάτια για εμένα πρέπει να απομακρύνεσαι από τη δουλειά μας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να απαγορευτεί ο έρωτας, το φλερτ».

Στη συνέχεια, η ίδια αποκάλυψε ότι έχει βγάλει αρκετά χρήματα από τη δουλειά της, ενώ πρόσθεσε για τον χώρο της υποκριτικής: «Η δουλειά μας θέλει επιμονή, πείσμα και γερό στομάχι γιατί παλεύουμε με θηρία». Τέλος, αναφέρθηκε και στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής της καριέρας. «Η επιτυχία του “Ρετιρε” ήταν μεγάλη χαρά για μένα. Αυτό ήταν πανηγύρι. Δεν το σνόμπαρα. Είμαι λαϊκό παιδί εγώ. Ψωνίστηκα από την επιτυχία και ο Κώστας Βουτσάς με προσγείωσε. Είχα πάει σε μία οντισιόν στο Ακροπόλ με έπαρση και μου είχε πει: “Θα πετύχεις όταν γνωρίσουν εσένα και όχι τη Χαρούλα”. Με προσγείωσε τόσο απότομα».

Πηγή: patrastimes.gr