Βρε αυτό το κορίτσι! Μια με το ροζ βίντεο, μια με τις χλιδάτες αποδράσεις, μια με τους έρωτες, μια με τους χωρισμούς, μια με τις επανασυνδέσεις, όλο κάτι γίνεται και είναι talk of the town (τρόπος του λέγειν)!

Τι, δεν τα μάθατε; Χώρισε, κυρίες και κύριοι, η Ιωάννα Τούνη, με τις φαρμακόγλωσσες να λένε «άντε να τη δούμε και σε κανένα reality του έρωτα»! Μόλις δέκα μήνες φαίνεται πως κράτησε η επανασύνδεση της influencer με τον σύντροφό της Γιάννη Σιδεράκη, καθώς, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στον αέρα του «Πρωινού», ο χωρισμός του ζευγαριού έχει επέλθει τουλάχιστον δέκα μέρες τώρα.

Με τον Γιάννη Σιδεράκη

Η Ιωάννα Τούνη, που βρίσκεται στη Μύκονο (τι, δεν έχει Ντουμπάι πάλι;), όλο το διάστημα της σχέσης της με τον Σιδεράκη δεν ανέβαζε τίποτε στα social media που να αφορά την προσωπική της ζωή, κάτι που έκανε στο παρελθόν και συγκεκριμένα με τον μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου, καθώς ανέβαζε ουκ ολίγες φορές τρυφερά ενσταντανέ! O ίδιος, άλλωστε, σε συνέντευξή του είχε πει το αμίμητο: «Με την Ιωάννα Τούνη πήρα μάστερ σαν φωτογράφος»!

Με τον Νώντα Παπαντωνίου

Για την ιστορία, Τούνη και Σιδεράκης τα είχαν πρωτοφτιάξει όταν η ξανθιά καλλονή δούλευε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης και εκείνος αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας στην ομάδα του Αρη. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν τρελά. Ακόμη και όταν ο γκολκίπερ είχε πάρει μεταγραφή στα Τρίκαλα, εκείνη τον είχε ακολουθήσει στη θεσσαλική πόλη! Ωστόσο οι κακές γλώσσες τότε έλεγαν πως είχε μπει ανάμεσά τους τρίτο πρόσωπο, με συνέπεια η Τούνη να μαζέψει τα πράγματά της και να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη.

Επειτα στη ζωή της μπήκε ο Νώντας, με το love story να μην ευδοκιμεί και να πέφτουν οι τίτλοι τέλους έπειτα από ένα ταξίδι στο Μπαλί! Ο Σιδεράκης έκανε comeback, αλλά και πάλι δεν… στέριωσε, παρά τους 10 μήνες επανασύνδεσης! Θέλετε και το ωραίο στην ιστορία; Σύμφωνα πάντα με το «Πρωινό», ο Νώντας -ο Παπαντωνίου, καλέ- θέλει την… Τουνάρα πίσω! Ρε, τι γίνεται στον κόσμο…

Πηγή: espressonews.gr