Η Ναταλία Γερμανού ενοχλημένη με τις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της, Μάνου Ιωάννου για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο απάντησε on camera.

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει στην εκπομπή «Open Weekend»: «Στην αρχή γινόντουσαν 500 χιλιάδες καταγγελίες, φοβόσουν να φλερτάρεις μη γυρίσει κάποιος και σου πει τι είναι αυτά που κάνεις. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει το απλό φλερτ σεξουαλική παρενόχληση, Το μεγάλο πλήγμα για το θέατρο ήταν ο κορονοϊός και όχι τόσο οι καταγγελίες».

Η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» ήθελε να τοποθετηθεί στις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της.

2547 NATALIA GERMANOY MANOS IOANOY 21112014

«Περισσότερο ο Covid, βρε Μάνο μου; Συγγνώμη κιόλας ξέρεις τη συμπάθειά μου… Προσπαθώ να βάλω σε μια τάξη στο μυαλό μου, αυτά που θέλω να πω. Όπως ξέρετε με τον Μάνο γνωριζόμαστε καλά, πάρα πολύ καλά. Δεν του αφαιρώ καθόλου το δικαίωμα να πει τη γνώμη του και να πει ότι στη δική του συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη όλα κύλησαν καλά. Θα δεχτώ ότι είναι φίλοι και ότι ο Μάνος νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί το φίλο του.

2889 MANOS IOANOY NATALIA GERMANOY 2562014

Δεν μπορεί κανείς ποτέ αλλά ποτέ να συσχετίσει τη σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση με το φλερτ. Ουδέποτε θα πάει ο Μάνος ή οποιοδήποτε Μάνος να μιλήσει σε μια κοπέλα στο μπαρ και εκείνη θα πάει στην αστυνομία να το καταγγείλει. 300 καταγγελίες ξαφνικά στον Δημήτρη Λιγνάδη; Δεν νομίζω! Είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Ο ένας κάνει την αρχή και παίρνει θάρρος και ο επόμενος και μιλάει, έτσι ξεκίνησε το κίνημα metoo.0353 GERMANOY IOANOY 05072014

Η λέξη που με ενόχλησε περισσότερο ήταν το “χαζές καταγγελίες”. Χαζές καταγγελίες δεν υπάρχουν. Ο εισαγγελέας θα αποφανθεί αν κάποιες είναι έγκυρες, δηλαδή έχουν βάση άρα λοιπόν ο φερόμενος ως βιαστής πάει για Κορυδαλλό. Χαζές όχι αγόρι μου…».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr