Ο Πωλ Ευμορφίδης φαίνεται πως δεν θα είναι τη νέα σεζόν στο «Dragon’s Den» και για τη θέση του έχουν ακουστεί πολλά ονόματα ανάμεσά τους και αυτό του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Κατερίνα Καινούριου

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στις φήμες που κυκλοφορούν για τον πρώην σύντροφό της και κατά τη διάρκεια της εκπομπής της το σχολίασε. «Ξέρω ότι για τη συγκεκριμένη θέση, του Πολ Ευμορφίδη, έχουν απευθυνθεί και σε εφοπλιστές. Ρε παιδιά, καλά κάνετε, ο άνθρωπος είναι πετυχημένος αλλά εδώ πας για το ριάλιτι. Του έγινε πρόταση.

tsagkridiskaterina12

Ο Φίλιππος, παρόλο που έχουμε χωρίσει, είναι εξαιρετικός και πολύ πετυχημένος. Απλά, το να απευθύνεσαι και να κάνεις πρόταση σε έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι δε τον θες μόνο γιατί έχει μια πολύ καλή πορεία. Θες και το ριάλιτι. Τέλος πάντων. Εγώ, προσωπικά, αν βάλουν κάποιον πρώην μου μέσα, δε θα θέλω να το παίζω καθόλου. Ας το παίζουν αλλού, όχι εδώ. Δε νομίζω ότι ο άνθρωπος θα πει τελικά το ναι».

kainourgiou 4
Στη συνέχεια όταν το ρεπορτάζ την ενημέρωσε για άλλα άτομα και όχι για τον πρώην σύντροφό της είπε: «Α, αυτοί οι δυο κύριοι θα είναι; Ευτυχώς δεν πήγε ο Φίλιππος».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr