Εκλεισε (προσωρινά) ο Βέρτης και πήγαν στου… Βέρντι, με την πρέσβειρα της Ιταλίας στη χώρα μας Πατρίτσια Φαλτσινέλι να αναστατώνει με την εμφάνισή της στο Καλλιμάρμαρο κόσμο και κοσμάκη!

Η Φαλτσινέλι έδωσε το «παρών» στο γκαλά «All Star Γκαλά Βέρντι», με την ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που έγινε το Σάββατο στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με σολίστ την Αννα Νετρέμπκο, την Ανίτα Ρατσβελισβίλι, τον Γιουσίφ Εϊβάζοφ και τον Δημήτρη Πλατανιά, και μαγνήτισε τα φλας με το μίνι μαύρο φόρεμά της! Και μπορεί όσοι βρέθηκαν να μην μπορούσαν να δουν το πρόσωπό της, μια και φορούσε μάσκα, όμως εκείνη κατάφερε να κλέψει την παράσταση! Αψηφώντας το… επίσημο dress code, η Φαλτσινέλι (παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και του υφυπουργού Νίκου Γιατρομανωλάκη) «κόλασε» το αντρικό κοινό του γκαλά!

Η πρέσβειρα ήρθε στη χώρα μας και ανέλαβε τα καθήκοντά της τον περασμένο Ιούνιο του 2020. Η Φαλτσινέλι γεννήθηκε στο Παλέρμο στις 28 Ιανουαρίου 1965 και αφού αποφοίτησε από τη σχολή Πολιτικών Επιστημών, Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστημίου της Περούτζια, μπήκε στο διπλωματικό σώμα!

Οπως όλοι καταλαβαίνουμε, για 55 ετών στα 56 η πρέσβειρα είναι πολύ καλοστεκούμενη και με αναλογίες μοντέλου. Τολμηρή, πάντως, εμφάνιση για όπερα, γεγονός που συζητήθηκε.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr