Η Κατερίνα Ευαγγελάτου σε νέα δημόσια εμφάνισή της στην Επίδαυρο έκανε μια στιλιστική πρόταση ιδανική για όσες επιστρέφουμε από τις διακοπές με μαυρισμένη επιδερμίδα: Φόρεσε ένα μίντι printed φόρεμα, σε φούξια και κίτρινο, που δημιουργεί μια εντυπωσιακή αντίθεση, το οποίο συνδύασε με αξεσουάρ σε πιο διακριτικές αποχρώσεις. Μάλιστα η γραμμή του φορέματος είναι αρκετά ευέλικτη, καθώς κολακεύει και τις πιο λεπτές σιλουέτες και εκείνες με τονισμένες καμπύλες.

screen-11.02.13[23.08.2021]

Η σκηνοθέτης και καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου έδωσε το «παρών» στην παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη, με τους Γιάννη Στάνκογλου (Προμηθέας), Άρη Μπινιάρη (Κράτος), Κωνσταντίνο Γεωργαλή (Βία / / Ακόλουθος Ωκεανού & Ερμή), Δαυίδ Μαλτέζε (Ήφαιστος / Ακόλουθος Ωκεανού & Ερμή), Αλέκο Συσσοβίτη (Ωκεανός), Ηρώ Μπέζου (Ιώ), Ιωάννη Παπαζήση (Ερμής), Κατερίνα Δημάτη, Γρηγορία Μεθενίτη (Ακόλουθοι Κράτους – Βίας).

Ο Άρης Μπινιάρης συνεχίζει την έρευνά του πάνω στην αρχαία τραγωδία, με όχημα τoν Προμηθέα Δεσμώτη. Οι ηθοποιοί αντλούν πληροφορίες από τη ρυθμικότητα του κειμένου και μεταβολίζουν σε θεατρική δράση τον ήχο και τον ρυθμό του ποιητικού λόγου με το σώμα και τη φωνή. Mέσα από ένα παλλόμενο και ζωντανό ηχητικό περιβάλλον, αναδεικνύονται έτσι τα πρόσωπα μιας παλιάς, μα πάντα επίκαιρης ιστορίας. «Μιας ιστορίας που μπορεί να ακουστεί ως σκοτεινό σχόλιο για το παρόν ή ως φωτεινή ελπίδα για το μέλλον», όπως λέει ο ίδιος.

Πηγή: patrastimes.gr