Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Τουρκία για την… ιδιοκτησία σπέρματος! Επιχειρηματίας από τη Σμύρνη κατηγορεί τη μητέρα των παιδιών του ότι έκλεψε το σπέρμα του για να μείνει έγκυος, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Newsflash».

Τουρκικό δικαστήριο, ωστόσο, δεν φαίνεται να δέχεται τους ισχυρισμούς του. Η κατηγορούμενη, η 45χρονη Σεβτάπ Σενσαρί, είχε καταθέσει αγωγή για αναγνώριση πατρότητας σε βάρος του 61χρονου επιχειρηματία, τα στοιχεία του οποίου δεν δίνονται στη δημοσιότητα.

Η Σεβτάπ είχε ερωτική σχέση μαζί του το 2000, οπότε αυτός της υποσχέθηκε ότι θα την παντρευτεί, κάτι που δεν τήρησε.hhhhh

Από τις καταθέσεις προέκυψε ότι ο άνδρας… προχώρησε στην έκκριση του γενετικού του υλικού με τη θέλησή του. Φέρεται ότι είπε στην πρώην σύντροφό του ότι θα αποδεχόταν την πατρότητα και θα την παντρευόταν, αν του έκανε γιο, επιμένοντας σε εξωσωματική, ώστε να εξασφαλιστεί ότι το παιδί που θα έφερναν στον κόσμο θα ήταν αγόρι. Αφού όμως από την εξωσωματική προέκυψαν δίδυμα αγόρια, ο επιχειρηματίας αρνήθηκε να τα αναγνωρίσει και έγινε βίαιος.  Η γυναίκα τώρα διεκδικεί αποζημίωση ύψους 37.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr