Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή από την πρώτη στιγμή στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, συντονίζoντας και συνεισφέροντας στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών με τις αρμόδιες υπηρεσίες και το Πυροσβεστικό Σώμα ενώ παράλληλα στηρίζει τις προσπάθειες για παροχή ειδών πρώτης ανάγκης σε συνεργασία και με τις Δημοτικές αρχές, στους πληγέντες.

Ήδη έχει αποστείλει επείγουσες προτάσεις προς τα αρμόδια Υπουργεία για την επόμενη ημέρα ενώ προχωρά σε ενέργειες ενίσχυσης των πληγέντων με είδη πρώτης ανάγκης, αντικατάσταση καμένων δενδρυλίων κλπ, ιδιαίτερα των αγροτικών καλλιεργειών με μια σειρά από τρόπους.

Στο πλαίσιο αυτό, και στο βαθμό που μπορείτε και επιθυμείτε, σας καλούμε ως σημαντικοί εκπρόσωποι της επιχειρηματικότητας της περιοχής να συνδράμετε με όποιο ποσό επιθυμείτε στην προσπάθεια και να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω λεπτομέρειες. Η σχετική οικονομική ενίσχυση θα δοθεί απευθείας στους προμηθευτές των ειδών αυτών ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ανώνυμης προσφοράς. Διευκρινίζουμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα χρηματικής αποδοχής αλλά μόνον σε είδος που θα μας προσκομίσετε από τα ενδεικτικά προϊόντα της συνημμένης λίστας με ευθύνη επιλογής σας.

Ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση στην έκκλησή μας αυτή.

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο μου στα τηλέφωνα 2613 613 521 κ. Μ. Σπηλιώτη και 2613 613 522 κ. Χ. Αλεξάτου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

ΛΙΣΤΑ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

  1. ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ ΕΛΙΑΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ Ή ΝΕΜΟΥΤΙΑΝΑ
  2. ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΓΙΔΟ ΠΡΟΒΑΤΑ
  3. ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ Φ32 Φ40, ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ 500-100LT
  4. ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ
  5. ΝΤΗΖΕΛΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

Με εκτίμηση ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, Ζαΐμης Φωκίων.

Πηγή: patrastimes.gr