Μια εβδομάδα μετά τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και με τα σωστικά συνεργεία να προσπαθούν ακόμα να βρουν επιζώντες μέσα στα χαλάσματα, είναι φυσικό να έχει συγκλονιστεί όλος ο πλανήτης.

erietta 1

Η Εριέττα Κούρκουλου, ως μαμά και ως ευαισθητοποιημένος άνθρωπος αυτό το διάστημα ανά τακτά χρονικά διαστήματα δημοσιεύει στον λογαριασμό της στα κοινωνικά δίκτυα ιστορίες και φωτογραφίες από μικρά παιδιά που σώθηκαν από τα χαλάσματα. Η Εριέττα Κούρκουλου, ένιωσε την ανάγκη να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δημοσιεύει αυτές τις ιστορίες και προχώρησε σε μια σειρά από αναρτήσεις:

errieta

«Δε μου αρέσει να κάνω κοινοποιήσεις θεμάτων επειδή είναι στη μόδα. Με ρωτούσαν πολλοί γιατί δεν έκανα καμία κοινοποίηση για την Ουκρανία και απαντούσα ότι δεν κάνω κάτι απλά για να το κάνω. Μερικές εβδομάδες μετά και βέβαια τώρα που έχουν περάσει μήνες, δεν ασχολείται κανένας. Πουθενά, τίποτα…

story 1

Θέλω να καταλήξω στο ότι κοινοποιώ εικόνες από τον σεισμό στην Τουρκία γιατί προσπαθώ με κάποιο τρόπο να διαχειριστώ κι εγώ η ίδια αυτά που βλέπω. Στα πρόσωπα κάθε παιδιού βλέπω τον Νίκο, στα πρόσωπα των μαμάδων εμένα, και στων μπαμπάδων τον Βύρωνα.

story 2

Κοινοποιώ τα λίγα αυτά παιδιά που νίκησαν τις πιθανότητες και τον θάνατο γιατί έχω ανάγκη να πιστέψω στο θαύμα. Έχω ανάγκη να πιστέψω στο καλό γιατί χωρίς αυτό, ο κόσμος είναι πολύ τρομακτικός».

story 3

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr