Νέο πλήγμα στην εικόνα του διαβόητου πρίγκιπα Άντριου καταφέρει ντοκιμαντέρ, το οποίο τον κατηγορεί ότι «δεν μπορούσε να κρατήσει το παντελόνι του κλειστό» και ότι έμπαζε τη μια γυναίκα μετά την άλλη στα βρετανικά ανάκτορα.

Britains Prince Andrew

«Συνηθίζαμε να αστειευόμαστε ότι θα έπρεπε να έχει μια περιστρεφόμενη πόρτα στην κρεβατοκάμαρά του» δήλωσε στο ντοκιμαντέρ «Prince Andrew: Banished» ο Πολ Πέιτζ, ο οποίος, σύμφωνα με τη «Marca», επί έξι χρόνια υπηρέτησε ως αξιωματικός στην ομάδα για την ασφάλεια του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

skynews prince andrew virginia roberts 4838162«Ο αριθμός των γυναικών που έμπαιναν και έβγαιναν από το δωμάτιο ήταν τεράστιος. Κάθε μέρα κάποια ερχόταν να τον δει… μια διαφορετική κάθε φορά» εξήγησε ο Πέιτζ.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, που προβλήθηκε την Τετάρτη στο Peacock, ο «αγαπημένος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ» ήταν εθισμένος στο σεξ και φερόταν άσχημα στο προσωπικό ασφαλείας του παλατιού, αν παρεμπόδιζαν την ελεύθερη πρόσβαση των αμέτρητων ερωμένων του στην κρεβατοκάμαρά του.

41874530 9481659 Prince Charles looks emotional as he is joined by Prince Andrew a 318 1618667692590 «Ακούστε με, χοντρέ ηλίθιε. Αν δεν αφήσεις την καλεσμένη μου να μπει, θα έρθω εκεί κάτω» φέρεται ότι είπε ο Αντριου σε έναν από τους αξιωματικούς της βασιλικής ασφάλειας, όταν η γυναίκα που ήθελε να τον επισκεφτεί του τηλεφώνησε ότι δεν της το επέτρεψε η φρουρά.

SPL5108920 009

Την εξάρτηση του Αντριου από το σεξ επιβεβαίωσε και η δημοσιογράφος Ελεν Κίρουαν-Τέιλορ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορούσε να κρατήσει το παντελόνι του κλειστό». Ωστόσο, ο ρεπόρτερ της βασιλικής οικογένειας Φιλ Ντάπιερ προσπάθησε να τον δικαιολογήσει, λέγοντας ότι «ο πρίγκιπας δεν κάπνιζε ποτέ, δεν έπαιρνε ναρκωτικά ούτε έπινε αλκοόλ, το μόνο πράγμα που του αρέσει είναι το σεξ».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr