Η Ευαγγελία Μουμούρη βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» και εκτός των άλλων μίλησε στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα για την 11χρονη σχέση με τον σύντροφό της, με τον οποίο έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.

Απίθανη ήταν η αποκάλυψη που έκανε για την ημέρα του γάμου της και η αστρολόγος που διάλεξε την ημερομηνία.

Όπως χαρακτηριστικά είπε έγινε ιστορία εξηγώντας ότι πρώτα από όλα διάλεξε την ημερομηνία με βάση τα όσα της είπε η Άση Μπήλιου, ενώ αφού υπέγραψαν το σύμφωνο συμβίωσης, δεν παρέλειψε να πάει και… για κολύμβηση.

«Ήμουν στο θέατρο με τον Κρατερό Κατσούλη και μου είπε η Άση να μου πει μια μέρα. 9 Δεκεμβρίου μου είπε. Ο σύντροφός μου μού είπε ότι δεν μπορούσε εκείνη τη μέρα και να πάμε την επόμενη γιατί δεν μπορούσε η συμβολαιογράφος. Αλλάξαμε συμβολαιογράφο. Πήρα μια κυρία 100 μέτρα από το σπίτι μας και έκλεισα ραντεβού στις 11.30. Πήγε ο Αλέξανδρος στο ΚΕΠ για να πάρει πιστοποιητικό και με παίρνει 11.15 και μου λέει “πάω στο δήμο γιατί υπάρχει πρόβλημα, η οικογενειακή κατάσταση μου δείχνει ότι είμαι ήδη παντρεμένος”. Δεν είχε γίνει η αλλαγή. Φόρεσα το μαγιό γιατί θα πήγαινα κολυμβητήριο, φόρεσα και μια γούνα και λέω τουλάχιστον θα κάνω κορμί. Το πρώτο πράγμα που ρωτήσαμε είναι σε πόσους μήνες μπορούμε να χωρίσουμε. Έτσι έγινε. Πήγα και κολυμβητήριο».

Πηγή: espressonews.gr