Η Εύη Βατίδου σε βραδινή έξοδο έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

8428 ALEXIS KOYGIAS EVI VATIDOY 2342006

Ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας έχει αυτή την περίοδο μία σχέση και ρωτήθηκε αν την ενοχλεί.

5058 EVI VATIDOY 462022
«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν την συμπαθώ τη συγκεκριμένη καθόλου εγώ προσωπικά, όπως και τα παιδιά μου. Από ‘κει και πέρα ο καθένας μπορεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Είναι το ίδιο, όταν κι εκείνος δεν ενέκρινε τους δικούς μου πρώην συντρόφους».

7970 EVI VATIDOY 862022

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει την απιστία ανέφερε: «Δεν υπάρχει αν την συγχωρώ ή δεν την συγχωρώ. Άπαξ και το καταλάβεις και είναι αυτό. Δεν έχει τύχει στη ζωή μου να πιάσω κάποιον που να με κάνει “τάρανδο”. Δεν το ‘μαθα ποτέ και δεν με πειράζει. Δεν είναι μόνο η απιστία.

5687 EYI VATIDOY 13062022Μπορεί και μετά να μην εγκρίνεις τον σύντροφο και να πιστεύεις ότι έχεις πληγωθεί από αυτή την επιλογή του άλλου». Πώς είναι στην προσωπική της ζωή; «Δεν μου έχουν κάνει προξενιό. Εγώ παντρεύτηκα, έναν τον βρήκα και τον βρήκα μόνη μου από έρωτα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση που δεν θέλω να ερωτευτώ. Όσο μεγαλώνεις θεωρώ ότι οι έρωτες αρχίζουν να μην είναι πια στο πεδίο μας».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr