Έξαλλη ήταν σήμερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς όπως φαίνεται έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης. Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της «Pop Up» προσπάθησε να προειδοποιήσει τους τηλεθεατές αλλά και τους διαδικτυακούς της φίλους, σχετικά με τα διάφορα προφίλ στα social media που χρησιμοποιούν το όνομά της.

Φαίνεται πως κάποιοι άγνωστοι χρησιμοποιούν το όνομά της και έχουν φτιάξει ψεύτικο προφίλ για να ζητάνε από χρήστες των social media τραπεζικούς λογαριασμού, διευθύνσεις και password.

Το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει με τον δικηγόρο της προκειμένου να χειριστεί σωστά αυτή την κατάσταση.

«Μου στέλνετε ότι λογαριασμοί με το όνομά μου σας στέλνουν μηνύματα να δώσετε τραπεζικούς λογαριασμούς για να σας δώσω δώρα, ανοίγετε συζήτηση μαζί τους και υποτίθεται ότι μιλάτε μαζί μου και συζητάτε ακόμα και για την καθημερινότητά μου. Είναι όλα ψεύτικα προφίλ. Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου, έχω προσπαθήσει να τα κάνω report και μπλοκ. Σας παρακαλώ πολύ κάντε και εσείς το ίδιο και προς Θεού μην δίνετε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ποτέ κανένας άνθρωπος για να σας κάνει ένα δώρο δεν θα χρειαστεί χρήματα από εσάς. Μόνο να σκεφτείτε λογικά. Τουλάχιστον να μην γίνει κάποιο κακό από έμενα και κάποιος χάσει τα χρήματά του. Έχω μιλήσει με δικηγόρους, έχω στείλει μηνύματα σε όλα τα προφίλ, ακόμα και κακά μηνύματα αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό. Μου στέλνετε μηνύματα εδώ και δέκα ημέρες και ειδικά σήμερα που έχετε στείλει δεκάδες φωτογραφίες που σας ζητάνε λογαριασμούς, διευθύνσεις, password…

Υπάρχει μόνο ένα προφίλ, έχει ένα μπλε “τικ” και προς Θεού δεν είμαι και η Ariana Grande, ένα κορίτσι είμαι, πόσα προφίλ να έχω; Για το καλό το δικό σας μην μπλέξετε σε καμία τέτοια απάτη και θα κάνω και εγώ ότι μπορώ για να σας προστατέψω», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: espressonews.gr