Το πρόσωπο των ημερών ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αποφάσισε να υπερασπιστεί τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικων παιδιών κατά συρροή.

Ο γνωστός ποινικολόγος είχε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα το πρωί με την Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο η κουβέντα τους έληξε άδοξα, καθώς ο Αλέξης Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο απότομα, με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» να γίνεται έξαλλη.

Ο κ. Κούγιας σε παλαιότερη δήλωση του είχε πει ότι δεν θα υπερασπιζόταν υποθέσεις που έχουν σχέση με παιδεραστία ή παιδοφιλία. Όταν του το ανέφερε αυτό η Κατερίνα καινούργιο εκείνος απάντησε ότι «είναι μια υπόθεση που δεν υπάρχει ούτε παιδεραστία, ούτε παιδοφιλία. Για αυτό είμαι συνήγορος. Δεν υπάρχει τίποτα».

Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να συνεχίσεις την κουβέντα θέτοντας του ένα ερώτημα για τις μαρτυρίες, εκείνος όμως έκλεισε το τηλέφωνο.

«Πάω να σας κάνω μια πολύ ευγενική ερώτηση, με ευγενικό τρόπο, ούτε σας προσβάλλω ούτε τίποτα. Το έκλεισε επειδή τον ρώτησα; Αν είναι δυνατόν! Μα πείτε μου! Μιλάω με τον πιο ευγενικό τρόπο, κάνω τη πιο φυσιολογική ερώτηση και μου κλείνει το τηλέφωνο. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω! Πώς δεν έχει παιδεραστία κ. Κούγια; Πώς δεν έχει παιδοφιλία; Το είπε η κατάθεση, 14χρονα αγόρια ήταν. Για χαζούς μας περνάει; Μίλησα με τον πιο ευγενικό τρόπο» είπε φανερά εκνευρισμένη η παρουσιάστρια.

Πηγή: espressonews.gr