Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Έξαλλη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φάνηκε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η συμπεριφορά της παίκτριας του «J2US» προς το συνεργείο της εκπομπής της οικοδέσποινας του Open.

Συγκεκριμένα, όταν η Κατερίνα έμαθε πως η Κωνσταντίνα δεν μίλησε στον δημοσιογράφο του «Ευτυχείτε», αλλά προτίμησε να κάνει δηλώσεις σε ανταγωνιστικό κανάλι, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

«Με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου ότι η Κωνσταντίνα μίλησε κανονικά στην κάμερα του Alpha. Άρα η Κωνσταντίνα έχει θέμα με το Open από το οποίο προβάλλεται κιόλας και πληρώνεται;» είπε τσαντισμένη on air. Και συνέχισε: «Ποιο είναι το πρόβλημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την εκπομπή μας; Είναι προσωπικό με μένα; Να το λύσουμε. Μάλιστα, μου έχει στείλει και κάποια μηνύματα πως δεν έχει προσωπικό πρόβλημα, αλλά την είχαμε ακυρώσει μια φορά. Είχαμε κανονίσει να έρθει στην εκπομπή, αλλά την προηγούμενη μέρα εμφανίστηκε σε άλλο κανάλι και εκπομπή ανταγωνιστική. Κι αυτό δεν γίνεται σε καμία εκπομπή. Δεν γίνεται να παίρνουμε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και να είναι ευγενής και η Σπυροπούλου να συμπεριφέρεται έτσι. Ποιο είναι το πρόβλημα; Είναι προσωπικό με εμάς και με τον Αlpha είναι όλα καλά; Νομίζω ότι έχει ξεχάσει τι έχει συμβεί με τον Alpha! Κακώς ασχολούμαστε. Δεν θέλουν να μας μιλήσουν; Θα φύγουν στο επόμενο live. Ασχολούμαστε αναγκαστικά επειδή είναι στο “Just”. Δεν θέλω να σχολιάσω άλλο, τέλος» κατέληξε φουρκισμένη η Καινούργιου.

Πηγή: espressonews.gr