Η Μαρία Ιωαννίδου, είχε αποκαλύψει παλαιότερα, ότι μια συνεργάτιδά της και υποτιθέμενη φίλη της την είχε καταχρεώσει και έχασε όλη της την περιουσία τα τελευταία 7 χρόνια, εξαιτίας των οφειλών που δημιουργήθηκαν στο όνομά της.

maria ioannidou2206

«Τα έδωσα όλα σε σχολή χορού και ξαφνικά δεν πληρώθηκε τίποτα. Είχα δύο σχολές κι επειδή έκανα θέατρο και διάφορα δεν προλάβαινα και την εμπιστεύτηκα σε μία δήθεν φίλη -που ήταν αυτός ο σατανάς ο καταραμένος που μπήκε στη ζωή μου– και δεν πλήρωνε ούτε ΙΚΑ, ούτε υπαλλήλους, ούτε ενοίκια» είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη της η Μαρία Ιωαννίδου.

maria ioannidou22062

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες που θέλουν το σπίτι της γνωστής χορεύτριας – ηθοποιού να βγαίνει σε πλειστηριασμό. Η κάμερα της εκπομπής «[email protected]» συνάντησε την Μαρία Ιωαννίδου και μίλησε μαζί της για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, ενώ παράλληλα ξέσπασε απέναντι σε αυτούς που δημιουργούν τις φήμες για τον πλειστηριασμό του σπιτιού της.

«Είμαι σε μία από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής μου. Έχω προβλήματα με τα οικονομικά μου, έτυχαν κάποιες ατυχίες με το σπίτι μου, έκανα κάτι βλακείες και θα τις διορθώσω, διορθώνονται» είπε η γνωστή χορεύτρια – ηθοποιός για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

maria ioannidou22061

«Είναι αυτή η παλιά ιστορία με το θέμα της σχολής, που είχα αυτή τη δήθεν φίλη, η οποία με έκλεψε κανονικά. Υπέγραφε ό,τι αγόραζε – ακόμα και σε ταξί να έμπαινε – ως Ιωαννίδου. Αυτό είναι ακόμη μηνύσιμο, μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή» είπε η Μαρία Ιωαννίδου αναφερόμενη στην πρώην συνεργάτιδα της.

maria ioannidou22063

«Τι είναι αυτά, καλέ; Ντροπή! Σας παρακαλώ πολύ, προς Θεού! Κανένα σπίτι δε βγαίνει σε πλειστηριασμό και φτου σε όποιον το έγραψε. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, υπάρχει περίπτωση ότι θα πρέπει να δώσω μόνο 30.000 ευρώ και τελείωσε η ιστορία» είπε σε έξαλλη κατάσταση η Μαρία Ιωαννίδου για τις φήμες που θέλουν να βγαίνει το σπίτι της σε πλειστηριασμό. 

Στο τέλος, η Μαρία Ιωαννίδου θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα λέγοντας: «Είχα πει κάποια στιγμή ότι μπορεί να πουλούσα το σπίτι μου, γιατί υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, και επηρεασμένοι από αυτό κάποιοι με τη φαντασία τους το μεγαλοποίησαν για να κάνουν φασαρία. Παιδιά, λίγο σεβασμό».

Πηγή: espressonews.gr