Μια ανακοίνωση του Μανώλη Λιδάκη στα social media σχετικά με ένα χειρουργείο που πρέπει να κάνει και μια μάχη που πρέπει να δώσει για να γίνει καλά οδήγησε κάποιους στο αυθαίρετο συμπέρασμα πως ο λαοφιλής καλλιτέχνης παλεύει με τον καρκίνο, κάτι που -όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος φανερά εξοργισμένος- δεν είναι αλήθεια.

ΛΙδακης ο αριστερα 0369 MANOLIS LIDAKIS GIANIS KOTSIRAS 8112014

«Είμαι στην Κρήτη και πρέπει να κάνω ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Δεν ξέρω πότε και αν θα τραγουδήσω ξανά. Σας παρακαλώ, δεν θέλω να νιώσετε οίκτο για εμένα, παρά μόνο να μου στέλνετε τη θετική σας ενέργεια. Θα βγω νικητής κι από αυτή τη μάχη!» είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην αρχική ανάρτηση στο facebook ο Μανώλης Λιδάκης.

7964 MANOLIS LIDAKIS 29082018Φαίνεται όμως πως κάποιοι έσπευσαν να «βαφτίσουν» το εν λόγω πρόβλημα… καρκίνο, και συγκεκριμένα λευχαιμία, με τις φήμες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και τον τραγουδιστή να γίνεται έξαλλος. Σε νέα του ανάρτηση, λοιπόν, ξέσπασε, γράφοντας με κεφαλαία γράμματα πως δεν πάσχει από λευχαιμία.

4011 LIDAKIS THALASINOS 18012019

«Κάποιοι καλοθελητές διαδίδουν ότι πάσχω από λευχαιμία και πικραίνουν τα συγγενικά μου πρόσωπα. Εμένα, όχι. Μακάρι να μπορούσαν να μπουν για λίγο στη θέση αυτών που υποφέρουν και πονούν. Είναι για λύπηση όλοι όσοι τρέφονται από την κακία και τα τοξικά τους συναισθήματα. Ας έχουμε αγάπη κι ενσυναίσθηση. Μόνο έτσι θα ομορφύνει ο κόσμος μας…» εξήγησε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Λιδάκης στη συνέχεια του ποστ.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr