Ο Ορφέας Παπαδόπουλος βρέθηκε στο στόχαστρο του Μαυρίκιου Μαυρικίου καθώς ανέφερε σε συνέντευξή του πως έλυσε τη συνεργασία μαζί του επειδή ήταν ανεμβολίαστος.

Το πρωί της Τρίτης καλεσμένος της εκπομπής «Super Κατερίνα» ξέσπασε μιλώντας για αυτές τις δηλώσεις. «Αν δεν έβλεπα τη δική σου αντίδραση δεν θα ερχόμουν. Όχι απλά δεν στέκουν όλα αυτά που είπε, αλλά είναι όλα ένα ψέμα. Στην αρχή στεναχωρήθηκα αλλά μετά σοκαρίστηκα. Πώς ένας άνθρωπος από το πουθενά, ενώ είχαμε μια ομαλή συνεργασία, βγαίνει και με διασύρει δημόσια και επίσης, δεν υπάρχει κανένας έλεγχος από ένα μεγάλο κανάλι. Τουλάχιστον να ενημερωθώ και να δώσω την άδεια να παιχτούν προσωπικά δεδομένα».

Διαβάστε επίσης: Καλφαγιάννης – «Ο Μαυρικίου ν’αποκαταστήσει την αλήθεια αλλιώς θα κινηθώ νομικά»

Με την Κατερίνα Καινούργιου να του εξηγεί: «Την ευθύνη την έχει ο ίδιος. Θα μπορούσε να ήταν εδώ και να τα έλεγε Live και να μην μπορώ να τα μαζέψω. Κι εγώ διαφωνώ με τους συνεργάτες μου. Δεν θέλω να μπω σε διαπληκτισμό με την ομάδα μου. Αν έχει γίνει λάθος από την ομάδα μου το παίρνω πάνω μου και ζητώ εγώ συγγνώμη».

Με τον ηθοποιό να συνεχίζει: «Δεν ήρθα εγώ για να θίξω κανέναν. Δεν έχω αντικατασταθεί σε καμία παράσταση, δεν ακυρώθηκε παράσταση εξαιτίας μου. Αρνητής δεν δήλωσα ποτέ αλλά και να το έκανα είναι δικαίωμά μου. Πριν κολλήσω δεν είχαμε κάνει παράσταση για μία εβδομάδα. Μετά έκατσα καραντίνα 14 μέρες και μέσα σε αυτές είχαμε μια παράσταση που αναβλήθηκε λόγω τριήμερου πένθους για τον Μίκη Θεοδωράκη. Αν πει συγγνώμη στην εκπομπή σου, εδώ που εκτέθηκε και έριξε λάσπη, τότε θα τη δεχτώ, αν δεν το κάνει θα κινηθώ μέσω της δικηγόρου μου. Με κάλεσαν συνάδελφοι μου και μου έλεγαν “πάει καλά;”. Δεν γνωρίζω τους λόγους και δεν με αφορούν γιατί το έκανε. Δεν αποχώρησα από την παράσταση, η παράσταση έληξε από πλευράς παραγωγής».

Διαβάστε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου – «Ζητώ συγγνώμη από τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη»

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr