Άστραψε και βρόντηξε ο Απόστολος Γκλέτσος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος μέσω τηλεδιάσκεψης.

Όταν η συζήτηση έφτασε στα έργα που θα πραγματοποιηθούν στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Εύβοια, ο ηθοποιός μιλώντας ζήτησε διευκρινίσεις για τα έργα τα οποία θα γίνουν και οι τόνοι ανέβηκαν με εκείνον να νευριάζει και να αποχωρεί.

«Θέλω τώρα την δέσμευση του Περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις». Όταν οι απαντήσεις δεν τον ικανοποίησαν άρχισε να εκνευρίζεται. «Άσε τις εισηγήσεις Περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα».

Όταν  πρόεδρος του Περιφερειακού, Ηλίας Σανίδας του είπε να αφήσει τις απειλές και να συνεχίσει με εκείνον να ξεσπάει: «Πρόεδρε άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου είπα. Άκουσε με, αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά. Που φεύγουν τα εκατομμύρια γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr