Σε εξωδικαστικά ζητήματα επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη για τέσσερις βιασμούς ενήλικων και ανήλικων ανδρών, αφού ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του εντός και εκτός δικαστικής αίθουσας.

Μάλιστα, οι δηλώσεις του για την Τζεφ Μοντάνα, το διεμφυλικό μοντέλο που έχει κατακτήσει τις πασαρέλες και έχει καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για κακοποίηση, προκάλεσαν την αποστολή εξώδικης διαμαρτυρίας από εκείνη.

Οι ομοφοβικές αναφορές του συνηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη περί «καρικατούρας» και οι περιγραφές «τον είδα στη Γλυφάδα, περπάταγε στον δρόμο και κράταγε κι ένα φτερό. Αμα δείτε πώς περπάταγε με το φτερό στα χέρια! Εβαλα τα γέλια» οδήγησαν το μοντέλο στην αποστολή εξωδίκου προς τον δικηγόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εξώδικο του γνωστοποιούσε ότι είναι διεμφυλικό άτομο και ότι προσβάλλεται από τους χαρακτηρισμούς του. «Εγώ βεβαίως του έστειλα εξώδικο, όπως θα έπρεπε […] δήθεν με είδε με ένα φτερό. Δεν με έχει δει, δεν φοράω φτερά. Ο άνθρωπος υπερασπίζεται τον πελάτη του. Υπάρχει όμως ένας έντιμος τρόπος και ένας αξιοπρεπής τρόπος να το κάνεις. Εγώ τι του φταίω να με ξεφτιλίζει σε όλο το πανελλήνιο;» είπε χαρακτηριστικά η Τζεφ Μοντάνα.

Η ίδια έχει περιγράψει την κακοποίηση που δέχτηκε σε ηλικία 15 ετών από τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη, ενώ αναμένεται να καταθέσει και ως μάρτυρας στη δίκη. «Ήμουν 15 ετών όταν δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από τον Λιγνάδη και είδα με τα μάτια μου να παρενοχλεί και άλλα ανήλικα παιδιά, που προσπαθούσε να γνωρίσει μέσα από τους δικούς μου κύκλους. Το βίωσα, το γνωρίζω, είναι αλήθεια, είναι η δική μου αλήθεια και τίποτα δεν θα με κάνει να μην την υπερασπιστώ» ανέφερε σε συνέντευξή της.

«Ο Λιγνάδης ήξερε πως αυτό που κάνει είναι παράνομο, ήθελε να βιώνει έντονα συναισθήματα. Μας περνούσε από διάφορα βασανιστήρια, αντλούσε από εμάς αγνότητα και μετά πήγαινε να παίξει στην Επίδαυρο» συμπλήρωσε το μοντέλο.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr