Χοντρό παρασκήνιο με εξώδικα και… spoilers πίσω από τα λαμπερά φώτα και τις πασαρέλες του «Greece’s Next Top Model»!

Η μάχη για την τηλεθέαση και ο σκληρός ανταγωνισμός των καναλιών ορισμένες φορές περνά και από νομικά γραφεία. Έτσι, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», το Star, που ποντάρει και φέτος πολλά στο reality των μοντέλων, βγήκε στην αντεπίθεση για να προστατέψει το τηλεοπτικό προϊόν του!

Η συνταγή με τα spoilers φέρνει νούμερα και κρατά το πρωινό τηλεοπτικό κοινό σε εγρήγορση. Αυτή τη συνταγή έχει υιοθετήσει και το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, που εκτός από όσα θα επακολουθήσουν στις «Άγριες μέλισσες» έπαιζε μέχρι πρότινος και αποκλειστικά spoilers για το reality του Star με τα μοντέλα!

Σε αυτό το τηλεοπτικό ατού που λέγεται «Greece’s Next Top Model» επενδύει όμως σταθερά και η πρωινή εκπομπή του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς «Στη φωλιά των Κου Κου», αφού εκτός από το να φιλοξενεί στο πλατό τα μοντέλα που έφυγαν από το σπίτι του reality παίζει στον αέρα και τα δικά του αποκλειστικά σπόιλερ.

Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η διοίκηση του Star αποφάσισε να μην επιτρέπει από δω και στο εξής να διαρρέει βίντεο και οποιοδήποτε υλικό στον ανταγωνισμό. Συγκεκριμένα, απαγόρευσε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μάλιστα με εξώδικο να παίζει πλάνα και σπόιλερ που αφορούν το «GNTM».

Με αυτόν τον τρόπο λέγεται ότι το Star διασφαλίζει το προϊόν του από τον ανταγωνισμό αλλά και από τα… κακεντρεχή σχόλια στα πάνελ άλλων πρωινών εκπομπών. Αυτό έχει συμβεί και παλιότερα, και με άλλα κανάλια, που είχαν αποφασίσει να μη δίνουν εικόνα από εκπομπές τους σε άλλους σταθμούς για να γεμίζει ο ανταγωνισμός χρόνο με πρόγραμμα δικό τους που αναπαράγεται και ανακυκλώνεται συνεχώς!

Συνήθως τη συγκεκριμένη τακτική ακολουθούν τα κανάλια όταν ο ανταγωνισμός κορυφώνεται και η πίτα της τηλεθέασης και της διαφήμισης μικραίνει. Τότε καθένας προφυλάσσει το δικό του επιτυχημένο οπτικοακουστικό προϊόν και ρίχνει τα νομικά όπλα του στο τραπέζι.

Πηγή: espressonews.gr