Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «The 2night show» με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη από το συγκρότημα «Kings» που είχε καλεσμένο έκανε μια προσωπική εξομολόγηση.

grigoris arnaoutoglou
«Γιατί και εγώ τώρα είμαι στα 50 μου αλλά στην εφηβεία περάσαμε πάρα πολλές δυσκολίες και είναι όλο αυτό που λες. Μπλέκαμε, με παρέες. Εγώ, ας πούμε, αν δεν είχα τον πατέρα μου που ήταν αυστηρός θα είχα πολύ κακή συνέχεια.

grigorisarnaoutoglou.official 245165711 1174957326327205 6203343272228424716 nΟπότε ο ένας για τον πατέρα του, ο άλλος για την μάνα του. Μαγκιά είναι η ζωή, μαγκιά δεν είναι τα ναρκωτικά. Γιατί έλεγαν “ποιοι είναι οι μάγκες” και νομίζαμε ότι μάγκες ήταν αυτοί που πήγαιναν προς τα εκεί, όχι λοιπόν.

arnaoutoglou1Μάγκες ήταν αυτοί που αποφάσισαν να ζήσουν και να ζήσουν αυτήν την πολύ σκληρή ζωή που έχει τις κακές και τις καλές, τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr