Η Αγγελική Ηλιάδη ξέσπασε μέσω των κοινωνικών δικτύων της με αφορμή τα παράπονα των συναδέλφων της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται στην Πάτρα.

aggeliki

Η γνωστή τραγουδίστρια, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έκανε πρόγραμμα μαζί με τον Τριαντάφυλλο, ωστόσο την Παρασκευή 3/2 ζήτησε να μην εμφανιστεί στο πρόγραμμα επικαλούμενη λόγους ασθένειας. Αυτή η εξέλιξη φαίνεται ότι ενόχλησε κάποιους συναδέλφους της με την Αγγελική Ηλιάδη να απαντά πως δεν υπάρχει σεβασμός στο προσωπό της. Η ίδια έγραψε σε ανάρτηση της:

aggeliki 1

«Καλημέρα αγάπες μου. Εύχομαι να είστε καλά, εγώ είμαι λίγο άρρωστη. Εντάξει… Δεν τρελαινόμαστε ένας πυρετός είναι, θα περάσει. Χθες, είχα πάλι πολύ υψηλό πυρετό και τη στιγμή εκείνη, ήμουν πολύ χάλια και μου ήταν αδύνατον να βγω να εμφανιστώ στο μαγαζί. Δεν βγήκα λοιπόν στο πρώτο πρόγραμμά μου, ώστε να δώσω στον εαυτό μου χρόνο να πέσει ο πυρετός, να νιώσω λίγο καλύτερα και να πάω στο μαγαζί.

aggeliki 2

Έχω μάθει να σέβομαι κάποιους συναδέλφους μου και τον κόσμο και στην προκειμένη περίπτωση εδώ στην Πάτρα που τόση αγάπη μου έχετε δείξει. Κι εγώ σας αγαπώ το ίδιο, τον επιχειρηματία… Γι’ αυτό έκανα τα πάντα για να εμφανιστώ. Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι υπήρξαν συνάδελφοι, οι οποίοι αρνήθηκαν ή στράβωσαν να βγουν νωρίτερα στο πρόγραμμα λόγω της απουσίας μου. Καλό είναι να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr