Όμορφη, ταλαντούχα, με 22 χιλιάδες followers στο Instagram που γεμίζουν με like και σχόλια κάθε της φωτογραφία, η Πέγκυ Σταθακοπούλου έσβησε τα 60 κεράκια στη γενέθλια τούρτα της και έχει αποδείξει περίτρανα ότι η ομορφιά ουδεμία σχέση έχει με την ηλικία.

Σε συνέντευξή της στο “Bovary.gr”, η Πέγκυ Σταθακοπούλου μίλησε για το γεγονός ότι μεγαλώνοντας εκτίμησε την εμφάνισή της. «Νεότερη δεν νομίζω να χάρηκα το ότι ήμουν όμορφη, αν και το είχα συνειδητοποιήσει. Τώρα το χαίρομαι. Έχω μια θεωρία: Όσο μεγαλώνει μια γυναίκα μπορεί να ανακαλύπτει, αν θέλει, πόσο γυναίκα είναι. Όσο είναι κοριτσόπουλο, συχνά τα πράγματα γίνονται από μόνα τους. Όσο μεγαλώνεις ανακαλύπτεις τη γυναίκα μέσα σου και την προσωπικότητα που είσαι ή γίνεσαι. Κι αρχίζεις να την εκτιμάς, να την προσέχεις, να την περιφρουρείς» είπε, μεταξύ άλλων.

H γνωστή ηθοποιός προσέχει τη διατροφή της και δεν παραλείπει να γυμνάζεται συχνά, ώστε να έχει μια καλή φυσική κατάσταση και ένα καλλίγραμμο σώμα. Η Πέγκυ Σταθακοπούλου λοιπόν φόρεσε τα αθλητικά της παπούτσια και το κολάν της και έκανε γυμναστική στο μπαλκόνι του σπιτιού της.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Ιnstagram την βλέπουμε να κάνει την άσκηση «σανίδα» ή αλλιώς plank στα αγγλικά, η οποία είναι εξαιρετική για τους κοιλιακούς και το σώμα. «Σανίδα 1,5’ λεπτό! Αν και λίγο σφιγμένη» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

screen-09.32.05[16.06.2021]

Πηγή: patrastimes.gr