Η Φωτεινή Ψυχίδου είναι δημοσιογράφος που έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συνεργασία της με την εκπομπή”ΦΜ Live” του “Star”.

Έκανε δύο γάμους, μια σχέση με τον φωτογράφο Σπύρο Πώρο και έχει δύο παιδιά.

Η αιτία του χωρισμού της από τον Δημήτρη Κοργιαλά

Η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς έχουν βάλει εδώ και αρκετό καιρό τέλος στη σχέση τους. Οι δυο τους, έπειτα από πολλά σκαμπανεβάσματα φαίνεται πως έχουν καταφέρει να βρουν ανάμεσά τους τις ισορροπίες που χρειάζονται μιας και μαζί έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

Η δημοσιογράφος μίλησε στην εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτοντας την αιτία του χωρισμού τους. «Ο Δημήτρης μετακόμισε στη Ναύπακτο και ζει μόνος του. Ασχολείται με τη μουσική και το ψάρεμα. Με τον Δημήτρη χωρίσαμε γιατί τσακωνόμασταν συνέχεια, αλλά τώρα είμαστε πιο αγαπημένοι από ποτέ και είμαι πολύ χαρούμενη» είχε δηλώσει η Φωτεινή Ψυχίδου.

Η δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε τους λόγους του χωρισμού της από τον τραγουδιστή, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο τον Θανάση.

Η ίδια έχει πει σχετικά: «Ο Δημήτρης είναι ένας υπέροχος πατέρας στον Θανάση, απλά επειδή υπάρχει και ένα άλλο παιδάκι στην προ εφηβεία και όταν υπάρχουνε κάποιες δύσκολες καταστάσεις αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει διαφορετικά ορισμένα πράγματα, θεωρώ ότι σαν μητέρα πρέπει να προφυλάξω και το άλλο μου το παιδάκι. Ήταν μια καθαρά συνειδητή απόφαση. Για να υπάρξει κάποιο τέλος, δόθηκαν αρκετές προσπάθειες και από τους δυο. Αποτύχαμε. Ήταν μια προσωπική ήττα».

Η βάπτιση της κόρης της σε μεγάλη ηλικία

Η Φωτεινή Ψυχίδου μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Μπάμπη Στόκα, προτίμησαν να βαφτιστεί η κόρη τους σε μεγάλη σε ηλικία, (σ.σ. 10 ετών) ώστε η Ιόλη- Θεοδώρα να επιλέξει εκείνη τα πάντα στη βάφτισή της. Η βάφτισή της είχε γίνει στο Μοναστήρι της Παναγίας Ελεήστριας στην Κορώνη, το οποίο διάλεξε ο frontman των Πυξ Λαξ μαζί με τη νεοφώτιστη.

Πηγή: patrastimes.gr