Η Φωτεινή Τσακίρη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στη προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη και στην απόφαση να μην προβάλλεται σε επανάληψη η σειρά «50-50» στην οποία πρωταγωνιστούσε και εκείνη.

«Στεναχωρήθηκα όπως στεναχωρηθήκαμε όλοι μας για την απόφαση να μην παίζεται το Πενήντα Πενήντα σε επανάληψη. Στεναχωρήθηκα για το ίδιο το συμβάν και για αυτή την απόφαση αλλά κάποια πράγματα δεν είναι στα χέρια μας. Από τη στιγμή που ακόμα τα πράγματα είναι σε αναβρασμό, νομίζω ότι ένα διάλειμμα για την σειρά είναι απαραίτητο. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν είχαμε καθημερινά γυρίσματα. Δεν ήμουν δηλαδή στο σίριαλ η γυναίκα ή η κόρη του.

Ήμασταν μαζί μόνο σε κάποια ομαδικά γυρίσματα και δεν είχα άμεση επαφή μαζί του. Άκουγα πράγματα αλλά οι φήμες είναι φήμες και όταν δεν είναι επιβεβαιωμένες, δεν μπορείς αφενός να βασίσεις την γνώμη σου πάνω σε αυτές. Αφετέρου και αυτό που έφτανε στα αφτιά μου δεν ήταν αυτό που αποδείχθηκε στη συνέχεια. Δεν είναι ωραίο να αποδομούνται οι άνθρωποι, καθόλου ωραίο και το συναίσθημα που μένει είναι πικρό», δήλωσε η ηθοποιός στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr