Προκαλεί ξανά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και… βγάζει και γλώσσα! Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την απόδρασή της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στον Παρνασσό, για την οποία η παρουσιάστρια επικρίθηκε σφοδρά από μερίδα των followers της που αναρωτήθηκαν εύλογα πώς βρήκε τον τρόπο να μετακινηθεί εκτός νομού εν μέσω πανδημίας, και τώρα το ζευγάρι «πέταξε» για Αίγυπτο.

Μάλιστα, όπως και την προηγούμενη φορά, έτσι και τώρα η Queen Dina δεν κράτησε το γεγονός για τον εαυτό της. Απεναντίας, διατυμπάνισε το ταξίδι της στα social media με αναρτήσεις και stories προκαλώντας εκ νέου την οργή των έγκλειστων (και άφραγκων!) συμπατριωτών της, οι οποίοι την είδαν από τη μία χωρίς μάσκα μέσα στο αεροδρόμιο της Αθήνας και από την άλλη να καβαλάει καμήλες στην έρημο μαζί με τον επιχειρηματία σύντροφό της, σημειώνοντας πόσο πολύ της έλειψαν τα ταξίδια.

Αυτό που δεν της έλειψε σίγουρα είναι τα αρνητικά σχόλια των followers της. Αυτή τη φορά, μάλιστα, η Queen Dina είχε το θράσος να απαντήσει κιόλας σε κάποιους. «Οσο αυτοί κάνουν ταξίδια και μεταφέρουν άθελά τους τον ιό, άλλο τόσο εμείς θα καθόμαστε σπίτι. Καλά μας κάνουν!» έγραψε κάποιος.

Στο αεροδρόμιο

«Με συγχωρείτε, αλλά ταξιδέψαμε καθ’ όλα νόμιμα με τεστ Covid και από Ελλάδα και στην επιστροφή από Αίγυπτο, καθώς επίσης στο αεροδρόμιο την ώρα της επιστροφής και την προβλεπόμενη καραντίνα 7 ημερών» απάντησε η παρουσιάστρια.

«Αλήθεια, πώς μπορείτε και ταξιδεύετε με αυτά τα μέτρα. Εγώ θέλω να πάω να δω τη μάνα μου και τη γιαγιά μου, που δεν ξέρω αν θα ζει αύριο, και αν με σταματήσουν θα πληρώσω τον μισό μου μισθό σε πρόστιμο» σχολίασε ένας άλλος, αλλά η Queen Dina δεν ασχολήθηκε μαζί του. Είχε, άλλωστε, να πάει βόλτα με την καμήλα…

Πηγή: espressonews.gr