Ο Γιώργος Γαλίτης μίλησε στο «Πρωινό» μεταξύ άλλων για τον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο υπήρξαν φίλοι και συνεργάτες και για τις καταγγελίες.

«Φυσικά και είμαι υπέρ των θυμάτων, στηρίζω αυτό το κίνημα. Τους ξέρω όλους τους ανθρώπους, έχω συνεργαστεί και με τους από εδώ και τους από εκεί. Για βιασμούς και ξυλοδαρμούς δεν έχω ακούσει».

Όταν ρωτήθηκε αν αποκαθηλώθηκε στα μάτια του ο Πέτρος Φιλιππίδης είπε: «Φυσικά και αποκαθηλώθηκε στα δικά μου μάτια. Ήταν ένας από τους ανθρώπους με τους οποίους έχεις κάποια σχέση, έχεις δημιουργήσει κάποια πράγματα, έχεις γελάσει μαζί τους, έχεις κλάψει μαζί τους και έχεις ζήσει τόσα πράγματα.

Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι τους ανήκουν όλα. Δεν τους αρκεί να είναι πρωταγωνιστές θέλουν να είναι τα πάντα. Οι σχέσεις που είχα με έναν άνθρωπο από αυτούς έχουν ατονήσει τα τελευταία δέκα χρόνια. Όμως άνθρωποι που ήταν κοντά τους, προφανώς επικοινώνησαν μαζί τους και τους βοήθησαν. Υπήρχαν άνθρωποι που τους φρόντισαν, που τους φιλοξένησαν. Και τι έγινε; Πάλι οι κολλητοί τους είναι στα μεγάλα θέατρα; Δυστυχώς δεν αλλάζει κάτι», δήλωσε στο Πρωινό.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr