Νικολέττα Ράλλη και Μιχάλης Ανδρούτσος, που μέσα σε δυόμισι χρόνια τα έκαναν όλα (γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και έγιναν γονείς), ετοιμάζονται για νέες ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή τους, μια και μέσα στο καλοκαίρι θα παντρευτούν και θα βαφτίσουν την κορούλα τους!

Μάλιστα, η γαμήλια τελετή, σύμφωνα με τη «Realnews», θα γίνει πιθανότατα τον Αύγουστο και θα ακολουθήσει ένα όμορφο πάρτι για τους καλούς τους φίλους.

Η Νικολέττα Ράλλη με την κόρη της

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος θα γίνει σε διαφορετική ημερομηνία από τη βάφτιση και θα είναι ένα ξεχωριστό πάρτι αγάπης για το ζευγάρι, τους φίλους και τους συγγενείς! Οσο για τη βάφτιση της κόρης τους; Αυτή θα γίνει τον Σεπτέμβριο, με τη μικρούλα να παίρνει το όνομα Σοφία, κάτι που είχαν αποφασίσει Ράλλη και Ανδρούτσος από τη στιγμή που έμαθαν το φύλο του μωρού.

Να θυμίσουμε ότι εκείνη που είχε γνωρίσει το ζευγάρι και το είχε φέρει κοντά ήταν η Τζένη Μπαλατσινού, με τη σύζυγο του υπουργού Υγείας να είναι πολύ φίλη με τον Ανδρούτσο. Η Μπαλατσινού ήξερε ότι η Ράλλη είχε κάνει «κλικ» στον φίλο της και ένα βράδυ που είχαν βγει όλοι μαζί, ως άλλη Γεωργία Βασιλειάδου, έκανε τις συστάσεις και όλα πήραν τον δρόμο τους!

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr