Η Ελίνα Ακριτίδου γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τον γιο της και δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία τους στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός με τα υπέροχα μπλε μάτια γιόρτασε τα γενέθλιά της στο σπίτι της μαζί με το γιο της, ο οποίος έχει και τα δικά του γενέθλια με διαφορά μια ημέρα. Η Ελίνα Ακριτίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram με τον γιο της, ο οποίος έγινε 15 ετών και την γενέθλια τούρτα τους.

Η Ελίνα Ακριτίδου σημείωσε χαρακτηριστικά:

«15; Σας μπέρδεψα! Φέτος περιμέναμε τα μεσάνυχτα για να σβήσουμε μαζί «κοινή» τούρτα με την αγάπη μου! Ο πρώτος 15 και η υποφαινόμενη… δεν είχε το 5 πουθενά! Προς το παρόν! Του χρόνου θα το δούμε. Ευχαριστώ πολύ για τις ατέλειωτες ευχές σας! Με ρωτάτε τι θα κάνω για τα γενέθλιά μου! Ότι έκανα και πέρσι! Μία ώρα πολύ δυνατή μουσική με πολύ χορό! Τα γενέθλια πρέπει να τα γιορτάζουμε».

screen-09.35.37[30.03.2021]

H Ελίνα Ακριτίδου εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός, είναι μητέρα τριών παιδιών: της Ρωξάνης, του Νικόλα και του Αλέξανδρου.

Από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση στην τηλεόραση, μέσα από την καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου, «Καλημέρα Ζωή» που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, μαγνήτισε το φακό με την ομορφιά και τα εκφραστικά μπλε μάτια της, αλλά γρήγορα απέδειξε ότι είναι και σπουδαία ηθοποιός.

H Ελίνα Ακριτίδου τα τελευταία 20 χρόνια είναι παντρεμένη με τον γνωστό σκηνοθέτη Γιώργο Κουτσουδάκη και μαζί έχουν αποκτήσει μια όμορφη οικογένεια.

Πηγή: patrastimes.gr